Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Οι νοσταλγοί του Τζίγγερ στήνουν σκηνικό εμφυλίου!


Μένεται ο πόλεμος στο παρασκήνιο της ομάδας από τους αυλικούς της οικογένειας...

Οι νοσταλγοί βγήκαν παγανιά... 


Ένας – ένας οι νοσταλγοί της εποχής Βαρδινογιάννη βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και αναρωτιούνται πώς θα βγει η χρονιά με το «αστείο» ποσό που μπήκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Βέβαια τα ίδια παπαγαλάκια δεν έλεγαν κουβέντα όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης «πάρκαρε» τις μετοχές του αρνούμενος να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ. Οι προπαγανδιστές δεν έλεγαν κουβέντα όταν στις προηγούμενες ΑΜΚ ο κάτοχος του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ αρνείτο πεισματικά να βάλει χρήματα.

Από τη μία το «παρεάκι» των νοσταλγών της πιο μαύρης εποχής του Παναθηναϊκού συνεχίζει το προπαγανδιστικό έργο του, από την άλλη οι γνωστοί ερυθρόλευκοι σύμμαχοι, όπως είναι για παράδειγμα η εφημερίδα «Γάτα» που παρουσιάζει το τελευταίο διήμερο το… κίνημα για την επιστροφή Τζίγγερ στον Παναθηναϊκό! Αλήθεια!

Η «έγκυρη» εφημερίδα νιαουρίζει από το Σάββατο ότι μερίδα νοσταλγών θα φωνάξει συνθήματα υπέρ της επιστροφής της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη. Αν συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο, είναι πολύ εύκολο να φανταστεί κανείς τη συνέχεια.

Το εκπληκτικό με την παιχνιδιάρα ερυθρόλευκη γατούλα, είναι ότι γράφει ξεδιάντροπα πως «αν είμαστε στη θέση του Γιάννη Αλαφούζου θα βρίσκαμε καμιά πενηνταριά οπαδούς και θα τους ζητούσαμε να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της οικογένειάς του. Εάν είναι να βάλει 4-5 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, τότε γιατί να μην πουν συνθήματα και γι’ αυτόν». Ο άνθρωπος που δεν έβαλε φράγκο την τελευταία διετία, ο άνθρωπος που διέλυσε με τις κινήσεις του την ομάδα της πολυμετοχικότητας, όπως στο παρελθόν διέλυσε και την ομάδα των ευρω-επιτυχιών του 2000-03, θα βάλει δηλαδή 4-5 εκατομμύρια ευρώ για να εμφανιστεί ως σωτήρας!

Πραγματικά φοβερή έμπνευση. Βέβαια διαβάζοντας το δημοσίευμα του Σαββάτου, στο οποίο γίνεται αναφορά στους νοσταλγούς της εποχής Τζίγγερ, μπορεί εύκολα να καταλάβει από πού πηγάζουν όλες αυτές οι ενέργειες, καθώς γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση του συνδέσμου Παναθηναϊκός FANS 1908, που παρουσιάζεται (μάλλον… συμπτωματικά) ίδια κι απαράλλαχτη λογική των κειμένων των αρθρογράφων του Derby…

Ενός συνδέσμου ο οποίος, μολονότι προέρχεται από τους θρυλικούς Cockneys έχει εκφράσει εξ αρχής τις φιλο-Βαρδινογιαννικές θέσεις του και αναλώνεται μέσω ανακοινώσεων σε προπαγανδιστική αποθέωση του μετόχου που στα χέρια του το Τριφύλλι ήταν μόνιμα δεύτερο. Του μετόχου που ποτέ δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του Συλλόγου. Του μετόχου που έφυγε σαν κλέφτης και δεν άφησε ούτε γήπεδο, ούτε προπονητικό κέντρο, ούτε γραφεία, παρά μόνο οικονομικό χάος.
 
Παναθηναϊκός Fans 1908

O σύνδεσμος φιλάθλων (;) «Παναθηναϊκός Fans 1908», διαφημίζοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας έγραφε: «Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον βρίσκεται μαζί μας στην θύρα του συνδέσμου κατά την διάρκεια των αγώνων, είναι να μην βρίζει όσους φορούν την δοξασμένη φανέλα με το Τριφύλλι ή προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό».

Καταπληκτική κίνηση θα σκεφτεί κάποιος. Και πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκή. Αρκεί να σταματήσει εκεί το διάβασμα, καθώς στις αμέσως επόμενες προτάσεις εμφανίζεται το αληθινό πρόσωπο του... συνδέσμου.

Απολαύστε την ασυνέπειά τους και πώς οι ίδιοι ΔΕΝ βρίζουν όσους πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν από οποιοδήποτε πόστο στον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό. Μια γραμμή πιο κάτω ανέφεραν:

«Καραγκούνη, στο καλό και ούτε να μας γράφεις...
Δυστυχώς ο Κατσουράνης έμεινε, ελπίζουμε να βάλει μυαλό, αλλιώς...»

Τροφή για σκέψη και για το πόσο τυχαίος μπορεί να είναι και ο διωγμός του Κατσουράνη λίγες εβδομάδες αργότερα… 
 
Πηγη: www.greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: