Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ποια ομάδα υποστηρίζουν τελικά οι Βαρδινογιάννηδες;

Για τη σχέση των Βαρδινογιάννηδων με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τα ξέρουμε τα περισσότερα. Τι γίνεται όμως με τον Ερασιτέχνη και το μπάσκετ;

Το ποδόσφαιρο το διέλυσαν. Γονάτισαν μπροστά στον Σωκράτη Κόκκαλη και στο παρασκήνιο και άφησαν το όνομα του Παναθηναϊκού να διασύρεται  για 10 χρόνια.

Είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως πράγματι έφτιαξαν ομάδες που «μάγεψαν» στην Ευρώπη. Είναι όμως επίσης γεγονός πως οι ίδιοι διέλυσαν αυτές τις ομάδες και πως ποτέ δεν κυνήγησαν το «κάτι παραπάνω».

Ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή του «γηπεδικού» και κατάφεραν να φέρουν τον Παναθηναϊκό μπροστά από τεράστια αδιέξοδα. Οι κίνδυνοι πλέον φανερώνονται σιγά-σιγά και στον πιο ανενημέρωτο, τώρα που κινδυνεύει ο Σύλλογος να χάσει το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, τη Λεωφόρο.

Αποχώρησαν, αφού πρώτα ο Τζίγγερ διέλυσε την πολυμετοχικότητα με εκκωφαντικό τρόπο, αφού πρώτα πάρκαρε τις μετοχές του και επέτρεπε σε Άραβες και σε Τσάκες να παίζουν με το όνομα του Παναθηναϊκού.

Έφυγαν και δεν άφησαν ούτε προπονητικό κέντρο, καθώς η Παιανία είναι ιδιοκτησία τους και τη νοικιάζουν με εξωφρενικά και απαγορευτικά ποσά στο Τριφύλλι. Δεν άφησαν στον Συλλογο ούτε καν γραφεία.

Τι γίνεται όμως με τα άλλα αθλήματα;

Ο Ερασιτέχνης φυτοζωεί. Εξαίρεση όσα τμήματα τα έχουν αναλάβει οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μαζί με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνδρομή του Αχιλλέα Μακρόπουλου που πληρώνει συνεχώς από την τσέπη του για να καλύπτει τρύπες που άλλοι δημιούργησαν.

Ένα από τα πλέον ένδοξα τμήματα του Παναθηναϊκού, το γυναικείο βόλλεϋ, έχασε χθες (20/10) με τα χέρια κατεβασμένα από το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Κρήτης έχει «χτίσει» ένα αξιόμαχο σύνολο που όπως φαίνεται θα εντυπωσιάσει τη φετινή χρονιά, σε αντίθεση με το Τριφύλλι που ίσως χρειαστεί να «παλέψει» ακόμα και για την παραμονή του στην κατηγορία.

Έκανε, λοιπόν, πολύ άσχημη εντύπωση στους φίλους του Παναθηναϊκού, η εικόνα των κοριτσιών του Χουντουμάδη να χάνουν εύκολα με 3-0 σετ εντός έδρας, με τις αντίπαλες παίκτριες να φοράνε φανέλες με χορηγούς την AVIN και την MotorOil. Την ίδια ώρα, τμήματα του Τριφυλλιού ψάχνουν εναγωνίως σπόνσορες για να μπορέσουν να επιζήσουν!

 Τι γίνεται με το μπάσκετ; 

Τουλάχιστον εκεί θα υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί! Αμ, δε...

Θυμίζουμε δηλώσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη στις 24 Μαρτίου 2007, όταν ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την τοπική ομάδα του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό Κυπέλου Ελλάδος:

«Για μία μέρα ξεχνώ τα παναθηναϊκά μου αισθήματα και θέλω να νικήσει το Ρέθυμνο. Το Ρέθυμνο είναι το σπίτι μου». 


Πράσινος Ασθενής
Πηγη: www.greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: