Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φίλοι Παναθηναϊκού εναντίον ΕΠΟ!





Διαχρονικά «ερυθρόλευκη» η ΕΠΟ. Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή που υπέγραψαν 700 φίλοι του Παναθηναϊκού το 1961 και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ομάδα»...

Τον Απρίλιο του 1961, επτακόσιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, με ανοικτή υπογεγραμμένη επιστολή τους στην εφημερίδα «Ομάδα», ζητούν από τη διοίκηση του Τριφυλλιού να αντιδράσει άμεσα και δυναμικά στην «ερυθρόλευκη» κατάληψη στην ΕΠΟ, αφού στο Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείτο μόλις με δύο συμβούλους, έναντι δώδεκα του Ολυμπιακού!

«Δεν θ΄ανεχθώμεν ούτε σπιθαμήν προβαδίσματος από τον Ολυμπιακόν, σε καμμίαν αθλητικήν εκδήλωσην», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην επιστολή τους. Και συνεχίζουν:

«Να σταματήση χωρίς καμμία αναβολή ή υποχωρητικότης, η υποταγή, η δουλοπρέπεια απέναντι του Ολυμπιακού, διότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κόσμος είναι ικανός και αποφασισμένος να επιβάλη τας δικαίας απόψεις του πολύ σύντομα και κατά πολύ πιο πειστικόν τρόπον από ό,τι πιστεύουν ορισμένοι κρατούντες ελέω Θεού! Με την βεβαιότηταν ότι δε θα αναγκασθούμε να επανέλθωμεν δι' έργων δριμύτεροι».

Οποιαδήποτε σύγκριση με το σήμερα είναι αναπόφευκτη... Το πρωτάθλημα-παρωδία, της «ερυθρόλευκης» ΕΠΟ, μόνο κακό πλέον προκαλεί στην ψυχική μας υγεία και μας έχει κάνει να σιχαθούμε το ομορφότερο χόμπυ που υπάρχει, τον αθλητισμό.

Δεν ξέρουμε εάν το 2012 οι φίλαθλοι του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας θα χρειαστεί να επέμβουν «δι' έργων», ευχόμαστε όμως η τωρινή διοίκηση να συνεχίσει να πολεμάει με κάθε της δύναμη το σαθρό ποδοσφαιρικό σύστημα και φυσικά αναμένουμε να περάσει σύντομα από το «δια λόγων» στο «διά πράξεων».
Πηγη: www.greenzone.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: