Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

O «Λαμπρούκος» δικαιώνει την πολυμετοχικότητα!


Την ώρα που οι... σκιέρ κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, οι «κακοδιαχειριστές» γνώριζαν επιτυχίες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Παραδόξως βέβαια, το «παρεάκι» αναγνωρίζει μόνο αυτές του μπάσκετ...


 

Ξέσπασμα με αλήθειες που καίνε από τον αρθρογράφο του Derby, ο οποίος αποθεώνει την πολιτική της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ, αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για τις εποχές της μιζέριας στο ποδόσφαιρο...

«Μια κατάσταση που θα εξακολουθήσει να δίνει χαρά στον κόσμο των Πράσινων» καταλήγει αναφερόμενη στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η στήλη «Λαμπρούκος μπαλαντέρ» της εφημερίδας Derby που καταρρίπτει τους νόμους της επιχειρηματικότητας παραμένοντας σε κυκλοφορία, ενώ οι πωλήσεις της σπάνια ξεπερνούν τα 400-500 φύλλα καθημερινά σε Αθήνα-Πειραιά.

Ο Λαμπρούκος αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα που ανέβηκε έξι φορές στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία 16ετία και η οποία το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε κατά 90%, καθώς έμειναν σ’ αυτήν μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο Λαμπρούκος εντυπωσιάστηκε από τις δηλώσεις Τσαρτσαρή έπειτα από την ήττα του Τριφυλλιού στη Μαδρίτη και δεν το έκρυψε: «Από τα πέντε λεπτά, περίπου, που μίλησε στον Φίλιππο Συρίγο γίνεται αντιληπτή η δυναμική που ”χτίστηκε” τόσα χρόνια από διοίκηση, παίκτες και προπονητές στο ”Tριφύλλι”» έγραψε στη στήλη του και κάπου εκεί δεν συγκρατήθηκε και ακόμη και σε μπασκετικό κείμενο έδειξε τις «αγνές» παναθηναϊκές καταβολές του: «Η οποία (δυναμική), βέβαια, ουδεμία σχέση έχει με τα πανηγύρια μετά από «τριάρες» στο ποδόσφαιρο!»

Και εδώ έχουμε το οξύμωρο, το οποίο είτε ο συντάκτης δεν έχει τη στοιχειώδη ευφυία να αντιληφθεί είτε απλώς επιλέγει να αγνοήσει για να εξυπηρετήσει τους προπαγανδιστικούς σκοπούς του: Η ομάδα που αποθεώνει και η οποία δικαίως θεωρείται η πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια, είναι μια ομάδα για το χτίσιμο της οποίας η οικογένεια Γιαννακόπουλου ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ! Για να μιλήσουμε με... ποδοσφαιρικούς όρους, είναι μια ομάδα που χτίστηκε χάρη στην... ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Βέβαια, οι προπαγανδιστές του Derby που προσπαθούν άκομψα να αγκαλιάσουν την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, παραλείπουν να το αναφέρουν. Γιατί από τη μία πλευρά υπήρχε ο... καλοδιαχειριστής μπακαλάκος της δεύτερης θέσης και της πενταετίας (2003-2008) όπου ευρωπαϊκή «διάκριση» θεωρούνταν οι εντός κι εκτός έδρας «τριάρες» από πρωτάρες στην Ευρώπη όπως η Στουτγάρδη κι η Ουντινέζε κι απ’ την άλλη πλευρά υπήρχαν οι άρχοντες της Ευρώπης που δεν υπολόγιζαν τα έξοδα μπροστά στη χαρά του να βλέπουν τον Παναθηναϊκό ΠΡΩΤΟ.

Οταν δε ήρθε στο ποδόσφαιρο μια αντίστοιχη κατάσταση, το «παρεάκι» που αποθεώνει το μπάσκετ, ξίνισε και την πολέμησε με κάθε τρόπο επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι υποπτεύονταν: Οτι ο τότε μεγαλομέτοχος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ξοδέψει χρήματα για χάρη του Συλλόγου, με κανέναν τρόπο δεν ήθελε να δημιουργήσει αυτή τη νοοτροπία που αποθεώνει τώρα ο Λαμπρούκος στους εναπομείναντες της ομάδας μπάσκετ που σάρωσε τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: