Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Το «παρεάκι» έχασε τον έλεγχο!


Πάνε οι εποχές που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ελεγχόταν επικοινωνιακά απ’ το Derby...



Το γνωστό παρεάκι έχει οριοθετήσει ως έτος μηδέν το 2008 για τον Παναθηναϊκό. Ισως επειδή από τότε έχασε τον έλεγχο στα επικοινωνιακά της ΠΑΕ και για αυτό πλέον όλα τα μέλη του σκούζουν σε καθημερινή βάση, φορώντας παράλληλα ένα δήθεν ενωτικό προσωπείο. Δηλαδή απ’ το (ενίοτε και ανορθόγραφο) εξώφυλλο η εφημερίδα που επιζεί πουλώντας 400-500 φύλλα σε Αθήνα-Πειραιά δείχνει ότι στηρίζει τον Σύλλογο, ενώ στις μέσα σελίδες αρθρογράφοι και συνεργάτες βαράνε αλύπητα οτιδήποτε... κινείται στον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι κατά βάθος ουδόλως τους ενδιαφέρει η ομάδα, παρά μόνο ο έλεγχος του συστήματος.

Κάποτε επί πολυμετοχικότητας, το παρεάκι τα έβλεπε όλα στραβά κι ανάποδα καταλογίζοντας ευθύνες στον Στέφανο Ησαϊα και το επικοινωνιακό επιτελείο του τότε προέδρου Νικόλα Πατέρα. Με την ίδια ακριβώς λογική δουλεύει ο μηχανισμός της προπαγάνδας και τώρα, όπου για όλα φταίει το επικοινωνιακό επιτελείο του Γιάννη Αλαφούζου. Είναι ευρέως γνωστό βλέπετε, ότι επί Τζίγγερ και ιδιαίτερα τις εποχές του περίφημου media-watch λειτουργούσαν τα πάντα ρολόι!

Είναι γνωστό άλλωστε και στις παναθηναϊκές πέτρες ότι η τοποθέτηση του Νικόλα Βασιλαρά σε επικοινωνιακό πόστο στην ΠΑΕ, ενόχλησε για να μην πούμε ότι «έτσουξε» το γνωστό παρεάκι που έχει χάσει κάθε πρόσβαση στον Παναθηναϊκό. Πάνε οι εποχές που όλες οι πόρτες της ΠΑΕ άνοιγαν και το Derby είχε προνομιακή μεταχείριση από την τότε διοίκηση του Βαρδινογιάννη. Μιλάμε για εποχές, που η ΠΑΕ λειτουργούσε μέσα σε μια γυάλα, αποκομμένη από τον κόσμο και την πραγματικότητα.

Ετσι φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε το γνωστό παρεάκι, να ανακαλύπτει και να «αγαπάει» την Εθνική Ελλάδας! Μόνο και μόνο προκειμένου να κάνει το παιχνίδι του, εμφανίζεται θιγμένο από τη στάση που τήρησε ο Παναθηναϊκός στο ζήτημα των τραυματισμών του Βύντρα και του Χριστοδουλόπουλου. Τι κι αν κατά καιρούς οι αρθρογράφοι της εφημερίδας με πρώτο και καλύτερο τον εκδότη της Κώστα Γκόντζο (παρεμπιπτόντως ακόμη και τα μούσια των διεθνών των είχαν ενοχλήσει μια εποχή) έχουν χύσει χολή για τους διεθνείς παίκτες της ομάδας Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Τζόρβα, Νίνη κλπ.

Ξαφνικά λοιπόν την ίδια ημέρα όλοι μαζί σε απόλυτο συντονισμό εξαπολύουν τα βέλη τους: Ο «μαύρος Πιτ» Κώστας Πιτιακούδης στο ρεπορτάζ και στη στήλη του, ο συγγραφέας φάντασμα της στήλης Off the record που ζει ανάμεσά μας, αλλά ακόμη κι ο σαλονικιός συνεργάτης της εφημερίδας Γιώργος Ζαΐρης.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Παναθηναïκός έκανε το προφανές και αυτό που φωνάζει καιρό τώρα ο κόσμος της ομάδας, να ξεμπροστιάζει δηλαδή η ΠΑΕ με κάθε ευκαιρία το ερυθρόλευκο σύστημα της ΕΠΟ. Κι αν κάποιος έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό είναι ο Παναθηναϊκός, ο διαχρονικά μεγαλύτερος αιμοδότης της Εθνικής...

Πηγη: .greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: