Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Εξαφάνισε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς η Derby News!H αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News του Κώστα Γκόντζου κατάφερε στις τελευταίες (ελπίζουμε) μέρες κυκλοφορίας της να κλέψει πάλι τις εντυπώσεις. Αυτήν την φορά το μενού είχε την εξαφάνιση του μεγαλύτερου προπονητή στην ιστορία του Συλλόγου ,Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο είχε 6 φωτογραφίες απο τις κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών μας ,χωρίς όμως έστω σε μια να υπάρχει ο προπονητής που μαζί του πήραμε τα 5 απο τα 6 ευρωπαϊκά! Ναι ,καλά διαβάσατε ...ούτε σε μια φωτογραφία δεν υπάρχει ο κόουτς. Αντιθέτως μέσα σε αυτές βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου ,σε περίοπτη θέση!

Φαίνεται πως στην νέα εποχή του μπασκετικού Παναθηναϊκού ,η φιγούρα του Ομπράντοβιτς πρέπει να ξεχαστεί. Μάλλον έτσι θα είναι οι εντολές απο το αφεντικό του. Ολόκληρη στήλη του χει δώσει στο site ,μην την χάσει και αυτήν...

ΥΣ: Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν έκανε ποτέ της ούτε μια μικρή αναφορά στην αποχώρηση του Μάϊκ Μπατίστ ,ο οποίο ούτε αυτός βρίσκεται -προφανώς- στις φωτογραφίες.

ΥΣ2: Κωστάκη εσύ τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού τις αξιολογείς με βάση την τσέπη σου ,εμείς με βάση την καρδιά μας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: