Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η «κόκκινη» ΕΠΟ και η εξέλιξη του καθεστώτος!


Ο Λεβαδειακός, ο ΟΣΦΠ και ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής...

Ο νέος ταμίας της ΕΠΟ του Γιώργου Σαρρή, Βαγγέλης Τοπολιάτης. Ο φίλος του ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη καμαρώνει τον γιο του στο προπονητικό τιμ του ΟΣΦΠ
Ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής, έχει βρεθεί δικαίως στο μάτι του κυκλώνα για τις αποφάσεις του ως πρόεδρος της ΚΕΔ, όταν λειτούργησε προκλητικά υπέρ του αγαπημένου του συστήματος ΟΣΦΠ. Επιπλέον προκάλεσε το κοινό αίσθημα με την αμήχανη δημόσια απάντησή του στις κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο της Θεσσαλονίκης ότι ήταν ιδρυτικό μέλος της ΠΕΦΟ Χίου, λέγοντας «όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουν».

Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας που προτιμά να εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο «Γ. Καραϊσκάκης», προέβη σε ριζικές αλλαγές προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και μία εξ αυτών αφορά την αλλαγή του ταμία της ομοσπονδίας, απ’ όπου απομακρύνθηκε ο Γιάννης Γκιρτζίκης και στη θέση του ανέλαβε ο Βαγγέλης Τοπολιάτης.

Ο Σαρρής, που πέρυσι είχε στείλει στον αθλητικό δικαστή τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα για την υποτιθέμενη λογομαχία του με τον διαιτητή Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια του «Παγκρήτιου», είχε δηλώσει ότι «από εμάς δεν υπήρξε καμία, μα καμία ευαισθησία επιλεκτική. Πείτε μου πού ακούστηκαν επίσημες δηλώσεις και δεν έγινε δίωξη. Εμείς ό,τι δημοσίευμα υπάρχει, ό,τι είναι αυτό, είτε σε site, είτε σε βίντεο, είτε σε εφημερίδα, τα στέλνουμε να τα επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ο άνθρωπος τώρα ανέλαβε τα καθήκοντά του, μην βιάζεστε. Δεν παραγράφεται τίποτα, είναι λάθος αυτό να το πιστεύει κάποιος. Για όλα θα αποφασίσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας».

Βέβαια, τα κωμικά επιχειρήματα του Σαρρή τον περασμένο Φεβρουάριο κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος, καθώς το «δεν παραγράφεται τίποτα» προφανώς δεν περιλαμβάνει την υπόθεση των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του αγαπημένου του συστήματος Ολυμπιακού Τοροσίδη, Μανιάτη, Πάντελιτς, Θεοδωρίδη που καθύβρισαν τον τέταρτο διαιτητή στη φυσούνα της Ξάνθης, αλλά ουδέποτε τιμωρήθηκαν. Αντιθέτως «τιμωρήθηκαν» οι διαιτητές που υποτίθεται ότι αδίκησαν τον ΟΣΦΠ (δείτε το σχετικό βίντεο εδώ)...

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ λοιπόν, που με τις αποφάσεις του στην ΚΕΔ έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του ευνοώντας τον ΟΣΦΠ, επέλεξε τον Βαγγέλη Τοπολιάτη ως ταμία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας διατηρεί σύμφωνα με δημοσιεύματα εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους 83 στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων!

Είναι μάλιστα τέτοια η σχέση των δύο ανδρών, που το 2009 ο Κομπότης φέρεται να του πρότεινε να αναλάβει γενικός διευθυντής με αρμοδιότητες αναπληρωτή προέδρου στον Λεβαδειακό!

Επιπλέον χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή, αλλά προφανώς σύμπτωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ο γιος του νέου ταμία της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο Νίκος Τοπολιάτης ήταν πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού και τώρα εργάζεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ως μέλος του προπονητικού τιμ των μικρών ηλικιών...

Πηγη: www.greenzone.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: