Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Άσχετοι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!


Στα όριά του έφτασε τον Φερνάντο Σάντος ο... ψευτόμαγκας και επιλογή του Σαρρή, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Οικονομίδης!  
Άξιοι και πάντα τέτοια!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην επιστροφή της Εθνικής από την Μπρατισλάβα. Η εκλογή Σαρρή φαίνεται πως φέρνει νέα ήθη και έθιμα στην ΕΠΟ, πράγματα που καμία σχέση δεν είχαν με τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Πρωταγωνιστής ο «άνθρωπος» του προέδρου Σαρρή και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος σε ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ απρέπειας σήκωσε από τον θέση του όλο το τεχνικό επιτελείο! Διαβάστε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του gazzetta.gr τι έγινε και... συνεχίζουμε:
«Ο αντιπρόεδρος  της ΕΠΟ Γιάννης Οικονομίδης είδε τον Λεωνίδα Βόκολο στο τσάρτερ της επιστροφής από την Σλοβακία να κάθεται στην business class και κρατώντας στο χέρι το boarding pass του είπε: «Σηκωθείτε κύριε, εδώ είναι η θέση μου!».
Δίπλα στον 42χρονο τεχνικό καθόταν ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ενοχλημένος από την συγκεκριμένη παρατήρηση πήρε τον βοηθό του Λεωνίδα Βόκολο και τον Τάκη Φύσσα και κάθισαν όλοι μαζί στην economy class. Μαζί τους και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος νευρίασε από την συγκεκριμένη απαίτηση του παράγοντα της ΕΠΟ και παρέμειναν όλοι μαζί εκεί.
Οταν κατάλαβαν την γκάφα τους, οι άνθρωποι της ΕΠο προσπάθησαν να επαναφέρουν τον Σάντος στην θέση του, αλλά ο Πορτογάλος ήταν αμετάπειστος και κυρίως εξοργισμένος από την συμπεριφορά των παραγόντων. Μετά την προσγείωση, ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Σαρρής προσπάθησε να ηρεμήσει τον Σάντος αλλά και τον Τάκη Φύσσα»!
Αυτός ο κύριος θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται εκτός ΕΠΟ από την τώρα εκείνη που πήγε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, πουλώντας τσάμπα μαγκιά στον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους συνεργάτες του! Θα πρέπει να καταλάβουν πως οι εποχές που οι παραγοντίσκοι ήταν πάνω από όλους και όλα στην Εθνική ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Εκτός και αν ο «κολλητός» του Σαρρή στέλνει μηνύματα και το γνωστό παρασκήνιο θέλει να επιβάλλει εν καιρώ πρόσωπα και καταστάσεις ακόμη και μέσα στην γεμάτη ποδοσφαιρική υγεία Εθνική ομάδα...

ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΛΑ, ΠΑΝΤΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: