Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός Fans 1908 ή αλλιώς «ορφανά»: «Μικρύνατε τον Παναθηναϊκό!» (ανακοίνωση…)

Τα ορφανά της οικογένειας, δεν μπορούν  να χωνέψουν ότι η ομάδα ΔΕΝ έπεσε στη Δ” Εθνική απ τους «Εγγυητές» και σκούζουν ακόμα… Χαιρετίσματα στον Αλ Σαούντ, στη Νούρα και στον Αλ Μεβγάλ. Η ανακοίνωσή σας είναι «όαση γέλιου» στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο Ελληνικός κοινωνικός ιστός…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρυφογαύρων αναφέρει:
«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά επιβεβαιωθήκαμε. Όταν ξεκίνησε η πολυμετοχικότητα το 2008, λέγαμε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που είχαμε και μέσα από ανακοινώσεις του Συνδέσμου, ότι ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος είναι μια φούσκα και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον Παναθηναϊκό μας.
Το 2012 εμφανίστηκε άλλος ένας φίλος και συνέταιρος του Μαρινάκη, ο Αλαφούζος που με πολλά λόγια, σάλτσες και φανφάρες, με μόλις μερικές χιλιάδες ευρώ από την πλευρά του, που για αυτόν με την οικονομική του επιφάνεια δεν είναι τίποτα, όπως και ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας, έλεγε μεγάλα λόγια και έδινε υποσχέσεις με τη διαφορά πως ήθελα να τα υλοποιήσει με τα δικά μας λεφτά.
Την κατάληξη την είδατε. Ο Παναθηναϊκός αποτιμάτε μόλις στα 9,638,811 ευρώ. Δυστυχώς αυτοί οι κύριοι μας μίκρυναν πάρα πολύ…
Το μόνο που μας σώζει είναι μια ενοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού, κατά την άποψη μας που είναιος ο κόσμος του Παναθηναϊκού και όχι μόνο εμείς οι συνδεσμίτες που είμαστε ένα μικρό κομμάτι σε σχέση με τα εκατομμύρια Παναθηναϊκών ανά τον κόσμο».

Fidelio Verde: Πόσοι από σας έπεσαν απ το μπαλκόνι όταν η ομάδα σήκωνε τα τρόπαια του νταμπλ?
Όποιος δεν πηδάει – GAYρος είναι ΡΕ

Σχολιο Εl Loco: Μονο γελιο κ απεχθεια μου προκαλουν οι συγκεκριμενοι Μισθοφοροι Οπαδοι...
Ντροπη των οπαδων που δεν εχουν θεση αναμεσα μας!!!

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: