Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τι θα απογίνουμε χωρίς «Derby»...


Προαναγγελία του τέλους της συμπαθούς αθλητικής εφημερίδας από τον εκδότη της


Αριστερά: Κάπως έτσι αντιλαμβάνεται την έννοια "Glory Days" η εφημερίδα Derby. Δεξιά: Ο Κώστας Γκόντζος με σαγιονάρα, τσαλακωμέη λεκιασμένη μπλούζα ετοιμάζεται να... υποδεχτεί στο αεροδρόμιο τον Φερνάντο Γκαλέτο

Πιο φτωχός γίνεται ο χώρος του αθλητικού Τύπου, καθώς σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας «Derby» Κώστα Γκόντζο πολύ σύντομα «υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, να μην βρίσκετε την εφημερίδα μας στο περίπτερο»… Κρίμα, καθώς χάνεται μια γνήσια φωνή υπεράσπισης του πρώην μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της οικογένειάς του, η οποία μάλιστα φέρεται να πλήρωνε και την ιδιωτική ασφάλειά του. Χάνεται τουλάχιστον στα περίπτερα, γιατί το «παρεάκι» υπόσχεται να πλημμυρίσει τον χώρο του διαδικτύου.

Τη στιγμή που η ασφάλεια του εκδότη της εφημερίδας, που πολέμησε όσο καμία τον Παναθηναϊκό, ήταν πληρωμένη δεν φαίνεται να συνέβαινε το ίδιο και με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Derby. Όπως γράφει στη στήλη του:
«η ομοσπονδία των εργαζομένων στην φωτοσύνθεση έχει προκηρύξει απεργία…
…Οι λόγοι για την απεργία, είναι προφανείς και απολύτως κατανοητοί και από μένα και απ’ όλα τα παιδιά εδώ στην εφημερίδα. Τα παιδιά στη φωτοσύνθεση έχουν λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό από δεδουλευμένα, ενώ οι συνολικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, δεν μας επιτρέπουν να πούμε με σιγουριά ότι θα προλάβουμε να λύσουμε το πρόβλημα».

Ο εκδότης του Derby και αρθρογράφος στο αθλητικό σάιτ Onsports, καθώς και όλο το «παρεάκι» ετοιμάζεται να… αποβιβαστεί στον μαγικό κόσμο του ιντερνέτ (sic), όπως αποκαλεί ο ίδιος το διαδίκτυο.
«Μη βιάζεστε τόσο πολύ να χαρείτε και κυρίως μην… εκδηλωθείτε εντελώς άγαρμπα και καρφωθείτε. Ανεξάρτητα από το αν θα μπορέσουμε ή όχι να βρούμε λύση στο πρόβλημα, από «εμάς» δεν θα γλιτώσετε τόσο εύκολα. Για να μην σας πω, ότι αν σας έκοβε έστω και λίγο ή αν κουβαλάγατε ένα δράμι μυαλό, θα παρακαλάγατε γονατιστοί να βρούμε λύση. Πιστέψτε με…»

Η κοινωνία του διαδικτύου περιμένει με αγωνία τα απλήρωτα… ορφανά (από εφημερίδα). Μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντικαπνιστική εκστρατεία τους, καθώς ενοχλούνται ιδιαίτερα από πούρα, αλλά κυρίως από το να βλέπουν πρώτο τον Παναθηναϊκό και ταπεινωμένο τον αγαπημένο τους ΟΣΦΠ. Το media watch επανέρχεται… Φυλαχτείτε! 
 
Πηγη: www.greenzone.gr

Σχολιο El Loco: Η επομενη προπαγανδιστικη του στεγη θα ειναι ο ΄΄  διορισμενος Πρωταθλητης΄΄ ΄;
Τι εγινε ρε Τουλουμπα παλι παρακαλας τον ευεργετη σου να σε βοηθησει;
Καθε χρονο μας λες οτι κλεινεις αλλα παντα κατι γινεται και η γαυρο- derby συνεχιζει να πολεμαει τον Παναθηναικο μας στα περιπτερα.
Αντε για να δουμε, για ποσο ακομη θα μας τα κανεις αεροσακους με την ελεεινη κ αντιπαναθηναικη σου προπαγανδα;
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: