Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

O Παναθηναϊκός που... μίκρυνε...

Χάλασε τη μουρμούρα στους (δήθεν) αντικειμενικούς και στους (δήθεν) Παναθηναϊκούς, το Τριφύλλι του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που κόντρα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν ξεχνάει την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τους (δήθεν) αντικειμενικούς των (δήθεν) ουδέτερων εφημερίδων, αλλά και όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι (δήθεν) «πράσινοι» δημοσιογράφοι όπως ο Λάμπρος Γκαραγκάνης, ο Παναθηναϊκός... μίκρυνε επειδή δεν κέρδισε τη Μάλαγα.

Η Μάλαγα, ως γνωστόν, όπως επανέλαβε τόσες φορές το «παρεάκι» έχει προβληματική άμυνα και είναι έτοιμη προς διάλυση. Το ακούσαμε τόσες φορές που έγινε μέρος της καθημερινότητάς μας.

Τώρα, πώς γίνεται αυτή η διαλυμένη ομάδα να μην έχει ακόμα δεχτεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει νικήσει κατά σειρά τη νεόπλουτη Ζενίτ του Χουλκ, την Άντερλεχτ και τη Μίλαν, δεν το γνωρίζουμε. Ας απαντήσουν οι ειδικοί των media που όταν χρειάζεται να ασκήσουν κριτική εμφανίζονται πρώτοι σαν τα σαλιγκάρια, ενώ όταν χρειάζεται να γράψουν και καμιά αλήθεια εξαφανίζονται.

Για την ακρίβεια, το μοναδικό ευρωπαϊκό ματς που δεν κέρδισε αυτή η προβληματική Μάλαγα είναι  αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό (που... μίκρυνε) του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κόντρα δηλαδή σε έναν Παναθηναϊκό χιλίων δύο προβλημάτων, με ρόστερ όχι αντάξιο του ονόματός του, με διοικητική αστάθεια, με εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο, με χρέη, με απλήρωτους ποδοσφαιριστές που στο πρωτάθλημα παίζουν σα να βαριούνται, φανερά εκνευρισμένοι τόσο από την Παράγκα που τους κλέβει σε κάθε ευκαιρία, όσο και από το γεγονός πως οι λογαριασμοί τους παραμένουν άδειοι.

Κι όμως, αυτός ο Παναθηναϊκός που… μίκρυνε, δεν έχασε στην έδρα του από τη Μάλαγα των Ίσκο, Τουλαλάν, Χοακίν, Μπουονανότε και των άλλων παικταράδων παγκόσμιου βεληνεκούς. Δεν έχασε ούτε από την Τότεναμ που κατέβηκε στο ΟΑΚΑ με τους βασικούς της, οι οποίοι είχαν κερδίσει στο Ολντ Τράφορντ την Μάντσεστερ πριν λίγες ημέρες. Δεν έχασε σήμερα ούτε από την ιταλική Λάτσιο.

Ο λόγος είναι απλός. Η φανέλα με το Τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς είναι τόσο βαριά, που ποτέ δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να μικρύνει. Όσο και αν το θέλουν οι αντικειμενικοί. Όσο και αν παλεύουν να πείσουν για την... σμίκρυνση οι (δήθεν) Παναθηναϊκές φωνές, για λόγους που γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες.

Πηγη: www.greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: