Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Έτσι απομακρύνουν ποδοσφαιριστές...


Οι δηλώσεις - απάντηση του Νίνη προς το Derby - φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο μία φυλλάδα 400 φύλλων απομακρύνει παίκτες από τον Παναθηναϊκό...

Το γεγονός πως ο Σωτήρης Νίνης απάντησε σε μία φυλλάδα που πουλάει 400 φύλλα ημερησίως σε Αθήνα και Πειραιά, φανερώνει την ενόχλησή του. Κάτι που δικαιώνει όσους ισχυρίζονται πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπό του κρεμασμένο στα περίπτερα με μειωτικά σχόλια, ακόμα και όταν αυτό συμβαίνει σε μία εφημερίδα του επιπέδου του Derby News.

Όλο το «παρεάκι» (Derby, GOAL, ΕΘΝΟΣ, MegaTV, Real News, Real FM, Sentra FM, Sport Fm) συντονισμένο δημιουργεί συνεχώς κλίμα προς τους ποδοσφαιριστές - προπονητές που θέλει να ξεφορτωθεί, είτε με συνεχόμενες επιθέσεις εναντίον τους, είτε με καθημερινά ρεπορτάζ σχετικά με πιθανή φυγή τους από τον Παναθηναϊκό

Το έντυπο του Κώστα Γκόντζου έχει ρίξει τις βολές του προς όλους τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν από την κερκίδα τα χρόνια της πολυμετοχικής υγείας.

Πρώτα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα (αόρατος... περιπατητής). Εν συνεχεία στον Τζιμπρίλ Σισέ, για τον οποίο ανακάλυπταν καθημερινά αποκλειστικά ρεπορτάζ της φυγής του και των «φλερτ» του με... αγγλικούς συλλόγους.

Στο στόχαστρο του Κώστα Γκόντζου και των υπόλοιπων… νοσταλγών που «Ζ»ουν ανάμεσά μας, βρέθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης, για τον οποίο οι μπηχτές και τα υπονοούμενα είχαν γίνει μέρος της καθημερινότητας της φυλλάδας.

Και οι τρεις τελικά αποχώρησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Για τον Κατσουράνη μάλιστα, το Derby είχε δημοσιεύσει αναλυτικά τις ετήσιες αποδοχές του με τα όποια μπόνους, κάτι που περιέργως ποτέ δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει και για τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντρα.

Την ίδια τακτική ακολουθεί πλέον η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα και για τον Σεμπάστιαν Λέτο, τον οποίο επιθυμούν να ωθήσουν στην πόρτα της εξόδου. Στο χέρι της διοίκησης είναι να προστατεύσει το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο και να αποδίξει πως πράγματι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο.

Σχετικά με το Νίνη, πράγματι ίσως δεν είναι και τόσο ευχάριστη η ιδέα να παρακολουθήσει παιχνίδι του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ωστόσο το να γίνει πρωτοσέλιδο με τόσο μειωτικό τρόπο δείχνει το απεριόριστο κόμπλεξ που νοιώθουν οι «νοσταλγοί» για τη διετία της υγείας και τους πρωταγωνιστές της. Δεν ήταν εξάλλου η πρώτη φορά που ο Νίνης δέχεται επίθεση από την συγκεκριμένη εφημερίδα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η απάντησή του, πως νοιώθει δικαιωμένος που έφυγε μακριά, φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται για την αντι-Παναθηναϊκή φυλλάδα, αλλά και την τεράστια ζημιά που έχει προκαλέσει μία εφημερίδα με τόσο χαμηλές πωλήσεις στον Σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter ο Σωτήρης Νίνης:

«Μέρες σαν τη σημερινή με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο δικαιωμένος που έφυγα μακριά.

Ευχαριστώ που επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους τις πολυσυζητημένες δηλώσεις μου... Ευτυχώς που υπάρχει και η παλιοπαρέα της Εθνικής».


 Πηγη

Σχολιο El Loco: Respect Σωτηρη Νινη για παντα στην καρδια μας!!!
κλικ εδω κ εδω





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: