Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Βόμβες Κούγια για Μαρινάκη, Ολυμπιακό και εισαγγελείς!



Απίστευτες κατηγορίες εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή ΔΙΚΗ προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και προς τους εισαγγελείς των στημένων αγώνων!
Ο Αλέξης Κούγιας μπήκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ, στο οποίο έφτασε με συνοδεία αστυνομίας, ορεξάτος για αποκαλύψεις, όμως οι χειρισμοί του Κυριάκου Θωμαϊδή άφησαν το κοινό με μισή πληροφόρηση, αφού συνεχόμενες παρεμβάσεις διέκοπταν τον νομικό.

Αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος έδειξε στην κάμερα εξώδικο που έχει στείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στον Γιάννη Αλαφούζο και στον συντονιστή της εκπομπής Κυριάκο Θωμαϊδη, με το οποίο τους ζητάει να μην αναφέρουν δημόσια το όνομά του και τους κατηγορεί προς τον εκβιάζουν για να κερδίσουν χρήματα.

Ωστόσο, το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούστηκε για πρώτη φορά ξεκάθαρα ως εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

«Από τότε που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις μετοχές του Κόκκαλη υπάρχει χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 1/10 των φιλάθλων πανηγυρίζει και τα υπόλοιπα 9/10 δυστυχεί. Έχω να δώσω σήμερα τέτοια στοιχεία που αν οι Ιωαννίδης, Σαρρής και οι εισαγγελείς τιμούν τα παντελόνια τους πρέπει να τα αξιοποιήσουν».

«Μετά από αυτή την εκπομπή θα καταλάβει ο κόσμος, θα καταλάβει κάθε Έλληνας ποιοι είναι τα σκουπίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή», είπε ο νομικός.

Ακολούθως, ο Αλέξης Κούγιας περιέγραψε το πώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, παρέα με τον Αχιλλέα Μπέο επιχείρησαν να στήσουν το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Μακάμπι, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις περί «εγκλήματος κατά της Ελλάδας» και στον διαιτητή Δαλούκα, ο οποίος φέρεται πως ήταν «πιασμένος» κατά του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη.

Προπονητές – δορυφόροι

«Το ποδόσφαιρο ελέγχεται στην Ελλάδα από μία εγκληματική οργάνωση, από μία χούντα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι δανεικοί ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές δορυφόροι που δεν είχαν προπονήσει ξανά στη ζωή τους πώς βρέθηκαν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ενδεικτικά:
•    ΠΑΣ Γιάννενα: προπονητής είναι ένας Χριστόπουλος. Ήταν πρώην προπονητής ακαδημιών του Ολυμπιακού.
•    Βέροια: προπονητής είναι κάποιος Καρύδας. Είναι πρώην γυμναστής του Ολυμπιακού.
•    Πλατανιάς Χανίων: κόβουν και ράβουν πρόσωπα που επίσης προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
•    Πανιώνιος: προπονητής του είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
•    Κέρκυρα: προπονητής της είναι ο Άκης Μάντζιος, πρώην του Πανιωνίου».
Δημοσιογράφοι που προστατεύουν τη χούντα

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να αναφέρει δημοσιογράφους που προστατεύουν το κύκλωμα και που του επιτέθηκαν μέσω κειμένων τους, όταν έμαθαν τις αποκαλύψεις που σκόπευε να κάνει, όμως τον διέκοψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Πρόλαβε ωστόσο να αναφέρει δύο ονόματα. Τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μανώλη Γαβαθιώτη, αλλά και τον Γιώργο Χελάκη της SportDay, για τον οποίο μάλιστα αποκάλυψε πως γράφει εκτός από επώνυμα και ανώνυμη φιλο-ολυμπιακή στήλη στην εφημερίδα του συγκροτήματος της Καλλιθέας!

Κακούργημα εισαγγελέων

«Οι εισαγγελείς που είχαν αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων έχουν διαπράξει κακούργημα. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον κύριο Κορέα. Δεν γίνεται κακουργηματικές πράξεις να μετατρέπονται σε πλημμελήματα»!

«Με τον Μαρινάκη τελείωσαν οι ταλαιπωρίες σου»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε εκτενείς αναφορές στις ταλαιπωρίες που τραβάει η Παναχαϊκή, έπειτα από τις αποκαλύψεις του για τα στημένα παιχνίδια.

Μία ημέρα πριν την πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει όταν είχε σκάσει το σκάνδαλο με τις πρώτες κασέτες, αποκάλυψε πως του τηλεφώνησε ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Σαλονίκης.

«Θέλω να συναντηθούμε επειγόντως» του είπε. Τι του ζήτησε όταν βρέθηκαν; «Θα ματαιώσεις τη συνέντευξη και θα πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη. Έτσι θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες σου».

Δύο ακόμα σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Πρώτον μίλησε για τα επεισόδια που είχαν γίνει σε αγώνα της Παναχαϊκής εναντίον του. Όπως είπε στις κασέτες ακούγεται τόσο ο τότε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και επικεφαλής της Θύρας 7 Μιχάλης Κουντούρης να είναι ενήμεροι για τα επεισόδια, τα οποία οργάνωσαν «ερυθρόλευκοι» οπαδοί!

Η τελευταία βόμβα -μέχρι να υποβαθμιστεί η εκπομπή από ανούσιες διακοπές και παρεμβάσεις- αφορά δύο εν ενεργεία εισαγγελείς, οι οποίοι σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη δουλειά των εισαγγελέων Ελένης Ράικου και Πόπης Παπανδρέου.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: