Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Η μεγάλη επιστροφή της Ξανθής!Η Ξανθή Μυλωνά βάζει πάνω από την οικογένεια τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στο παρκέ για να βοηθήσει το Τριφύλλι να παραμείνει στην κατηγορία. Ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερασιτέχνη...


Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε μια θέση που 1-2 χρόνια πριν κανείς οπαδός του δε θα μπορούσε να φανταστεί, στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Το πιο ένδοξο ερασιτεχνικό τμήμα της τελευταίας 15ετίας κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, κάτι που δε χωρά στο μυαλό κανενός «πράσινου».

Οι άνθρωποι του τμήματος τις τελευταίες ημέρες κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Η πρώτη αλλαγή αφορούσε στη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Χουντουμάδη, η οποία ήταν επιβεβλημένη.

Οι άλλες κινήσεις αφορούν σε ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό της νεανικής ομάδας που έχει δημιουργηθεί. Οι σκέψεις είναι η απόκτηση μίας ξένης ακραίας εάν βρεθούν οι αναγκαίοι πόροι και η επιστροφή της τελευταίας μεγάλης αρχηγού του Παναθηναϊκού, μίας  παίκτριας - σύμβολο του τμήματος, της Ξανθής Μυλωνά!

H σπουδαία λίμπερο, το περασμένο καλοκαίρι, πήρε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει προσωρινά από την ενεργό δράση για να κάνει οικογένεια. Αλλά η μεγάλη της αγάπη για το Τριφύλλι και η αγωνία της για τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τη φέρουν πίσω στο παρκέ.

Σήμερα, 29/11, η Μυλωνά είναι το πολυπόθητο «ναι» στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα ενισχύσει την προσπάθεια του τμήματος για τη σωτηρία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επιστροφή της αρχηγού του, Ξανθής Μυλωνά στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Η Ελληνίδα λίμπερο απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Συλλόγου και στην πιο κρίσιμη στιγμή ετοιμάζεται να βοηθήσει την αγαπημένη της ομάδα.

Ο Σύλλογος την ευχαριστεί θερμά για τις θυσίες που έχει κάνει, την καλωσορίζει ξανά στην «πράσινη» οικογένεια και ανυπομονεί από την αμέσως επόμενη αγωνιστική να την καμαρώσει στους αγωνιστικούς χώρους ξανά με το Τριφύλλι στο στήθος». Να υπενθυμίσουμε τι είχε απαντήσει η Ξανθή Μυλωνά σε ερώτηση  αναφορικά με το τί θα έκανε αν η ομάδα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και τεθεί θέμα υποβιβασμού:

«Αν τεθεί θέμα υποβιβασμού, ούτε θα το σκεφτώ. Άνετα θα φορούσα φανέλα ξανά και θα έμπαινα να βοηθήσω».

Τεράστια αθλήτρια, τεράστια ψυχή, μοναδικός άνθρωπος που αποδεδειγμένα φέρει το Τριφύλλι στην καρδιά της...


Πηγη

Σχολιο El Loco: Το' πε και το κανε η Ξανθη!!! Μαθηματα πραγματικης Παναθηναικης αγαπης και μαχητικης ψυχης απο την Ξανθουλα μας!!!
 RESPECT ΞΑΝΘΗ ΜΙΛΩΝΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: