Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σσσσς, η λέξη «Βαρδινογιάννης» απαγορεύεται



Χρέη προς το ΟΑΚΑ από τις περιόδους 2010-11 και 2011-12 αποκαλύπτει αθλητική εφημερίδα, κι όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ακόμα να δείξουν τον υπεύθυνο της σημερινής κατάντιας...


Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να δεχτεί άλλο ένα χτύπημα στο πρεστίζ του και να αναγκαστεί να αγωνίζεται μέρα μεσημέρι, αντιεμπορικές ώρες, στους εντός έδρας αγώνες του. Μέχρι και σήμερα τα πρόσωπα της ΠΑΕ και της Συμμαχίας κάνουν τους… Κινέζους σχετικά με τον υπεύθυνο της ξεφτίλας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal”, το χρέος του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ ανέρχεται στα 1,3 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα που εξειδικεύεται στο... ρεπορτάζ Βαρδινογιάννη (ειδικά σε θέματα που αφορούν το γήπεδο) τα χρήματα που χρωστάνε οι «πράσινοι» από τη φετινή σεζόν είναι πολύ λίγα, καθώς οι δόσεις πληρώνονται βδομάδα με βδομάδα από τις εισπράξεις και τα λοιπά έσοδα που υπάρχουν.

Αντιθέτως, το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών προέρχεται από τις περιόδους 2010-11, 2011-12. Από τότε δηλαδή που ο πρώην (;) μεγαλομέτοχος και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του αναλάμβαναν εξολοκλήρου να «τρέξουν» το μαγαζί, αφού πρώτα έδιωξαν από τα κέντρα αποφάσεων τους κακούς πολυμετοχικούς της διοίκησης Πατέρα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έφυγε, αφού πρώτα «πάρκαρε» για έναν χρόνο τις μετοχές του γεμίζοντας χρέη τον Παναθηναϊκό και αφήνοντας τους λογαριασμούς απλήρωτους. Κι όμως ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει να εννοηθεί στις συνεντεύξεις Τύπου πως το Τριφύλλι χρεοκόπησε επειδή κάποιοι έβαλαν τη διετία 2008-2010 χρήματα με το τσουβάλι, αλλά δεν έχει τολμήσει ούτε μία φορά να ονοματίσει τον πρώην (;) μεγαλομέτοχο και τις πράξεις του ως υπεύθυνο όσων τραβάει ο Σύλλογος, αγωνιστικά και οικονομικά.


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: