Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Εγκλήματα κατά συρροή



Η Παράγκα ζει και βασιλεύει και από την αρχή της χρονιάς κυνηγάει τον Παναθηναϊκό με αποκορύφωμα τα αίσχη του Αρετόπουλου.


Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλέξανδρος Αρετόπουλος έκανε πάλι την δουλειά του, αυτή που του ανατέθηκε, στα Χανιά και μαζί με τον βοηθό Δημητριάδη αλλοίωσαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στο ματς με τον Πλατανιά. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα «κοράκια» πάνε κόντρα τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς από την αρχή οι «πράσινοι» κυνηγούνται, τα εγκλήματα και οι εχθρικές διαιτησίες εναντίον τους δίνουν και παίρνουν και η Παράγκα ζει και βασιλεύει.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Αγώνα με τον αγώνα...

1η αγωνιστική, Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1
Ναι μεν η πρεμιέρα ήταν νικηφόρα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η διαιτησία του Κομίνη και ο τρόπος που σφύριζε ειδικά στο δεύτερο μέρος με τα συνεχόμενα φάουλ κατά των πρασίνων ήταν τουλάχιστον ύποπτη. Ετσι, παρά τη νίκη η ΠΑΕ εξέφρασε με επίσημο τρόπο τα παράπονά της για την συμπεριφορά του εν λόγω ρέφερι.


 
2η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Η πρώτη γκέλα της σεζόν είχε άρωμα Παράγκας, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να κάνει... όργια. Στο 52 απέβαλλε τον Κώστα Κατσουράνη δείχνοντας κίτρινη κάρτα στην αρχή και εν συνεχεία στην ίδια φάση απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία. Ο αρχηγός του τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκε έντονα σε ένα φάουλ που (δεν) έκανε ο Τοτσέ και τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές.
Οι πράσινοι φωνάζουν επειδή ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του έδειχναν πανεύκολα κάρτες στους γηπεδούχους και άφηναν το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΣ ατιμώρητο, ενώ υπάρχει και μια φάση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου στον Πετρόπουλο στο φινάλε. 
Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και τόνισε ότι μπορεί να υπάρχει ακόμα και εγκληματική οργάνωση, μάλιστα η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση που ανέφερε:
«Δυστυχώς, οι επιφυλάξεις και οι φόβοι μας για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκαν. Οφείλουμε να τονίσουμε ότι αυτός ο δρόμος έχει ήδη οδηγήσει σε σημαντικότατα προβλήματα το χώρο του ποδοσφαίρου και όσο τέτοια φαινόμενα συνεχίζονται, το βέβαιο είναι ότι τα προβλήματα επιτείνονται».



4η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1
Ο Παναθηναϊκός θα προηγηθεί με πέναλτι του Τοτσέ 1-0, αλλά ο Ηλίας Σπάθας θα κάνει καλά την δουλειά του και εκτός από τα συνεχόμενα σφυρίγματα για να κλείσει την ομάδα στα καρέ της ολοκλήρωσε το έργο του στο 76' όταν ο Μπέλιτς κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον Ζέκα πριν πασάρει στον Ιγκλέσιας για την ισοφάριση, αλλά ο Πειραιώτης διαιτητής θα κλείσει τα μάτια. 


  5η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για πέναλτι πάνω στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 8' που θα ήταν και κόκκινη κάρτα στον Φούλοπ, όμως, ο διαιτητής Κουκουλάκης δεν έδειξε τίποτα, με ακόμα ένα εντός έδρας στραβοπάτημα να έρχεται.


7η αγωνιστική Παναθηναϊκός – Αρης 1-1
Ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν έδειξε καθαρό πέναλτι πάνω στον Χριστοδουλόπουλο.


8η αγωνιστική ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2
Ο Σταύρος Τριτσώνης έβγαλε δυναμόμετρο και αν και δεν είδε καθόλου την φάση έγραψε για ελαφρύ χαστούκι που δέχτηκε ο Χάρης Μαυρίας από οπαδό του ΟΦΗ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, με τον ρέφερι να μπορούσε να είχε διακόψει και οριστικά τον αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού. 


 

10η αγωνιστική Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 0-0
Πέναλτι μαρς που έπνιξε ο Δασκαλόπουλος στο 43΄, όταν μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου ο Ζέκα σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κοντοδήμου. Τίποτα από τον ρέφερι. 


 

12η αγωνιστική Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 2-1
Και φτάνουμε στα νωπά στη μνήμη μας εγκλήματα του Αρετόπουλου, που παρεπιμπτόντως ετοιμάζεται να γίνει διεθνής οπότε καταλαβαίνετε κιόλας ότι είχε και λόγους. Για ποια φάση από όλες να μιλήσεις; Για το οφσάιντ του Τοτσέ στο 0-0 που είδε μόνο ο Αρετόπουλος και ο βοηθός του Δημητριάδης; Για το πέναλτι φάντασμα με το οποίο κάνει το 2-0 ο Πλατανιάς; Για το πέναλτι που δεν δίνεται στο 89' υπέρ του Παναθηναϊκού; Για την αποβολή του Ζέκα την στιγμή που οι πράσινοι έχουν μπει ξανά στο ματς;
Για ποια από όλες αυτές τις φάσεις να μιλήσεις και τι να πεις; 



Φυσικά η εικόνα του Παναθηναϊκού σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρχουν τέτοια κραυγαλέα εγκλήματα εναντίον του και σε καθοριστικά σημεία των παιχνιδιών. Και μιλάμε μόνο για τα όσα έχουν γίνει κατά της ομάδας και όχι αυτά που είναι υπέρ του Ολυμπιακού στα δικά του παιχνίδια γιατί θα χάσουμε το μέτρημα. 

Αν όλα αυτά δεν συνιστούν ακόμα μια αλλοίωση πρωταθλήματος τότε τι είναι; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: