Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μας δουλεύει ομαδικώς ο Βερβεσός!



Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε χωρίς να πείθει το μέλος (προς το παρόν) της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Δημήτρης Βερβεσός...

Ο Δημήτρης Βερβεσός, ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έπειτα από τις εκλογές του Σωματείου, με παρέμβασή του στην «ΕΡΑ Σπορ» προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, σχετικά με τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με... το παρασκήνιο.

«Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν τα ίδια που γίνονται σήμερα στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε. Τότε εμάς δε μας είχαν ανάγκη, σήμερα που έφυγαν αυτοί, ήρθαμε εμείς να ασχοληθούμε και να δείξουμε ότι μπορείς να ασχολείσαι χωρίς να κάνεις τέτοια πράγματα», φέρεται πως δήλωσε ωστόσο πλέον ισχυρίζεται πως εννοούσε... κρατηθείτε... τον Αντώνη Μαντζεβελάκη!


Ορίστε πως προσπάθησε να τα μαζέψει:

«Δεν εννοούσα τίποτα από όλα όσα λέγονται σήμερα. Κάναμε μια κουβέντα ελεύθερη και είπα ότι στο παρελθόν μπορεί να είχαν γίνει διάφορα. Δεν είπα όμως τίποτα συγκεκριμένο. Μπορεί να μη το είπα καλά, μπορεί να μη καταλάβατε εσείς.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε στην εποχή του 1400 με τους Τούρκους, δεν γνωρίζω. Δεν είναι να παρούσης να πούμε αν ο Μαντζαβελάκης έκανε εκείνο ή το άλλο. Υπήρχαν κάποιες υποψίες για εκείνη την εποχή, αλλά πιτσιρικάς ήμουν και δεν τα είχα υπόψη μου αυτά τα πράγματα. Εννοούσα για το μακρινό παρελθόν. Δεν αναφέρθηκα ούτε στην πολυμετοχικότητα ούτε σε κανέναν. Βγήκα να διευκρινίσω γιατί από μια κουβέντα έγινε ολόκληρη παρεξήγηση. Παρανόησα τα όσα με ρωτήσατε και έγινε ένα λάθος».

Οι νομικίστικες υπεκφυγές μπορεί να πιάνουν στα δικαστήρια. Σίγουρα πάντως δεν πιάνουν στον μικρόκοσμο του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι του οποίου και νοημοσύνη έχουν, και αντίληψη έχουν και μνήμη έχουν.

Δεν πέρασαν άλλωστε και πολλοί μήνες από την 7η Μαΐου 2012, όταν η φίλαθλη κοινότητα έμεινε άφωνη ακούγοντας ξανά το ίδιο πρόσωπο να λέει στην εκπομπή «Δίκη» πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει προέδρους που να μιλάνε στα τηλέφωνα για διαιτητές, κάνοντας λόγο και για ξυλοδαρμό τους.

Αν έχει τα «άντερα» να μιλήσει με ονοματεπώνυμα και όχι με τακτικές… Γκόντζου, όπως «κάποιοι, κάπου, κάπως, κάποτε», είναι καλοδεχούμενος να τον ακούσουμε. Πριν ή μετά την παραίτησή του, η οποία φανταζόμαστε πως θεωρείται δεδομένη.

Και μιας και καταπιαστήκαμε με τον Βερβεσό θυμόμαστε ακόμα πρόσφατες δηλώσεις του σε φοιτητές σχολής δημοσιογραφίας:

«Αν δεν πετύχει το εγχείρημα αυτό (η Παναθηναϊκή Συμμαχία), τότε ο Παναθηναϊκός θα πτωχεύσει. Τότε, ο κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού, θα έχει την δική του ευθύνη και δεν θα έχει τον όποιον Βαρδινογιάννη να κατηγορήσει»


Μάλιστα! Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος δεν τολμάει να ονοματίσει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται τον μοναδικό υπαίτιο για όσα τραβάει σήμερα ο Σύλλογος, αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ το εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της αποτυχημένης –κατά τον Αντώνη Αντωνιάδη- Συμμαχίας Δημήτρης Βερβεσός θεωρεί πως τις ευθύνες τις έχουν οι οπαδοί και όχι ο… «όποιος Βαρδινογιάννης».

Και όχι μόνο αυτό!

Λίγες ώρες μετά την περίφημη προχθεσινή (26/11) δήλωσή του  –η οποία θα γραφτεί στην πράσινη ιστορία ως μία από τις (δυστυχώς πολλές) τεράστιες ντροπές που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια από «ανθρώπους» του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Βερβεσός και η Συμμαχία δέχτηκαν διαδικτυακό βομβαρδισμό αγανακτισμένων φιλάθλων. Ορίστε ποια ήταν η απάντηση του μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σε έναν οπαδό του Τριφυλλιού:


Πηγη

Σχολιο El Loco:
ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΣΕ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ...
Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ....
ΚΑΚΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΜΕΛΟΙ ( ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ) Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ-Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ....
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΩΞΕΙ  ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟ...
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ...Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...ΟΛΗ  ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ - ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: