Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τσακίζει κόκαλα η προπαγάνδα του Goal…


Τώρα μιλούν για τις διαιτητικές «πιστολιές» που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Τότε φωτογράφιζαν ως υπεύθυνους παίκτες και Φερέιρα!

Η αντι-Παναθηναϊκή προπαγάνδα και ο καθημερινός βιασμός της κοινής λογικής γίνεται με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο. Σαν κούκλες που κινούνται βάσει των προσταγών του αόρατου puppetmaster απευθύνονται φαίνεται να απευθύνονται σε αναγνώστες – τηλεθεατές – ακροατές με μνήμη χρυσόψαρου.

Ας δούμε το πρόσφατο παράδειγμα του «Goal». Του... έγκυρου, αδέσμευτου, ανεξάρτητου και αντικειμενικού εντύπου, τουλάχιστον όταν δεν αναφέρεται στο θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό την ανέγερση του οποίου έχει αναλάβει ο εκδότης της εφημερίδας, όταν δεν αναφέρεται στους πρίγκιπες του Τσάκα τους οποίους επί σειρά μηνών πέρυσι στα πρωτοσέλιδά του και φυσικά όταν δεν μετράει τους κερδισμένους ευρωπαϊκούς βαθμούς, καθώς απ’ τους συντάκτες του ξεφεύγουν διάφορες (όλως… τυχαίως) Παναθηναϊκές επιτυχίες.

Το Goal, λοιπόν, τώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο –16 από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας, έκανε ολοσέλιδο αφιέρωμα στις «πέντε πιστολιές» που σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εφημερίδας του συγκροτήματος Μπόμπολα στοίχισαν 11 βαθμούς.

Ας ξεπεράσουμε το σοκ. Ας ξεπεράσουμε το γεγονός ότι δεν γίνεται αντίστοιχη αναφορά στα διαιτητικά «σπρωξίματα» προς τον ΟΣΦΠ. Ας μείνουμε στην ουσία. Οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι ο Παναθηναϊκός έχασε 11 βαθμούς από διαιτητικές πιστολιές!

Αλήθεια, όμως. Τι έγραφαν όταν ο Παναθηναϊκός δεχόταν αυτές τις πιστολιές; Αντέχετε; Κρατηθείτε!


1η πιστολιά: (31/08/2012) Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Τριπλό δράμα!
1. Με την ηλίθια ενέργεια του Κατσουράνη που προκάλεσε την αποβολή του και με την ασύλληπτη αστοχία του Πετρόπουλου, ο ΠΑΟ έφερε 1-1 με τον ΠΑΣ και, αν κερδίσει αύριο ο Ολυμπιακός θα μείνει 4 βαθμούς πίσω με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα
2. Μπλόκο στα ευρω-έσοδα! Όπως αποκάλυψαν ο απεσταλμένος μας στο Μονακό Ανδρέας Δημάτος και το Sentragoal, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στις 27 οιμάδες με προσωρινή στέρηση των μπόνους απ’ την UEFA λόγω… FFP
3. κλήρωση – βουνό για τους «Πράσινους» (με Τότεναμ, Λάτσιο, Μάριμπορ) η οποία απαιτεί μεγάλη υπέρβαση. Μπορεί ο… παλιός ευρωπαίος ΠΑΟ

Β. Βέργης: Ο αυτό-ΠΕΤΡΟβολισμός και η… Κατσουρανιά
Β. Μπραουδάκης: Γιατί του έβγαλε κόκκινη κι όχι… πράσινη;
Σ. Λιβάνιος: Η βλακεία και η αστοχία

2η πιστολιά: (30/09/2012) Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπ. 0-0


Κόουτς, σε κράζουν, ΑΚΟΥΣ;
Το έκτρωμα – Παναθηναϊκός του Φερέιρα συνέχισε τον κατήφορο (0-0 με τον καλύτερο Αστέρα Τριπ. Και πλέον στο –11), ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο μοναδικός που εξακολουθεί να στηρίζει τον Πορτογάλο, ενώ ο κόσμος δεν άντεξε και ξέσπασε σε «γιούχα» χθες στο ΟΑΚΑ.

Για πρώτη φορά έντονες αποδοκιμασίες και εναντίον του Φερέιρα από μερίδα οπαδών στα επίσημα, ο οποίος απάντησε με… χειροκρότημα.
Δεν συζητάει αντικατάσταση του προπονητή ο Αλαφούζος (ετοιμάζει καραντίνα σε παίκτες) αν και του γίνονται εισηγήσεις για το αντίθετο.
Φραστική επίθεση σε Κατσουράνη, Τοτσέ, Μαρίνο, Ζέκα, Φορναρόλι από οπαδούς, όπου ένας εξ αυτών ακολούθησε τον Φερέιρα ως το πούλμαν λέγοντάς του: «Σήκω φύγε, κατέστρεψες την ομάδα»

Αλαφούζος στο twitter: «Η ομάδα μας είναι σε βαθιά κρίση, θα την αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα»

Β. Βέργης: Κι αυτοί που «σφύριξαν» τον Φερέιρα… αντι-Παναθηναϊκοί είναι;
Σ. Λιβάνιος: Ο ΠΑΟ είναι… ισοδύναμος του Αστέρα Τρίπολης
(Και το αποκορύφωμα της παράνοιας!)
Ο Κουκουλάκης στέρησε από τον ΠΑΟ στο 10’ αυτά που δικαιούνταν. Ηταν πέναλτι και αποβολή του Φούλοπ.

3η πιστολιά: (21/10/2012) Παναθηναϊκός – Αρης 1-1


10 με τόνο!
-13 με πόνο!


Με γκολάρα του Γιαννιώτα και ισοφάριση με παίκτη λιγότερο ο μέγας μαχητής Αρης του Πασιαλή έριξε ηχηρό χαστούκι (1-1) μέσα στο ΟΑΚΑ

Επιστροφή στην… αθλιότητα για τον ΠΑΟ του Φερέιρα που άκουσε ξανά κράξιμο από τον κόσμο για το «έκτρωμα»

Είναι ντροπή να βρίχεται τους παίκτες και τον προπονητή είπε ο Γ. Αλαφούζος σε οπαδούς που αποδοκίμαζαν και στήριξε τον Πορτογάλο
Επεισόδιογια τα… μάτια του Φερέιρα

Βέργης: Αυτοί με τα πράσινα τι άθλημα έπαιζαν;
Σ. Λιβάνιος: Ο ποδοσφαιρικός θίασος του Φερέιρα

 4η πιστολιά: (21/10/2012) Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 0-0

Τελειώνει τον Φερέιρα
Ο Αλαφούζος παίρνει την απόφαση
Αυτό που… παριστάνει τον Παναθηναϊκό ρεζιλεύτηκε και στην Κέρκυρα (0-0), ο προπονητής του, ως συνήθως, συνέχισε να «δουλεύει» την κοινωνία και όλα δείχνουν ότι έφτασε το «φινάλε»

Ρότσα ή Αναστασίου ο… μεταβατικός προπονητής

Νέο… αράδιασμα δικαιολογιών από τον Πορτογάλο για κούραση, απουσίες και νεαρούς παίκτες. Αδικεί το αποτέλεσμα την Κέρκυρα

Β. Βέργης: Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός, είναι ποδοσφαιρική Σπιναλόγκα
Κ. Κουκουλάς: Ο Φερέιρα χειρότερος από την ομάδα του
Σ. Λιβάνιος: Βλέπεις ΠΑΟ; Εχεις βίτσια…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: