Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΠΟ «καθάρισε» τον Βασσάρα απ' την ΚΕΔ



Αναβαθμίστηκε ο... καλός στρατιώτης Μπριάκος, ενώ τα καινούρια «διαμάντια» της διαιτησίας που κοσμούν την επιτροπή είναι οι Τσαχειλίδης και Καλύβας...

Το έργο άρχισε να παίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο και την ήττα του αγαπημένου παιδιού του συστήματος στην Ξάνθη (1-0).

Τότε που ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ προέβλεπε αλλαγές και αυτές αυτομάτως γίνονταν! Τότε που ο διαιτητής της αναμέτρησης Κωνσταντινέας καθυβριζόταν από παίκτες και παράγοντες του ΟΣΦΠ και ο ευαίσθητος σε άλλες περιπτώσεις τότε πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής έκανε τα στραβά μάτια (διαβάστε περισσότερα). Τότε που έμπαιναν βόμβες στον φούρνο του διαιτητή στέλνοντάς τον μακριά απ' τη διαιτησία (διαβάστε περισσότερα). Τότε που ο Γιώργος Σαρρής έδινε... εξετάσεις για να ανελιχθεί ως την προεδρία της ΕΠΟ.

Προτού φτάσει στο ύπατο αξίωμα, πρόλαβε να βάλει το... χεράκι του και στον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί στην καταγγελία του ο πρώην αρχιδιαιτητής Κύρος Βασσάρας (διαβάστε περισσότερα).

Οπως ήταν αναμενόμενο, η ερυθρόλευκη ΕΠΟ «καθάρισε» οριστικά τον Βασσάρα από την ΚΕΔ. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή τους την Παρασκευή (23/11) διατήρησαν στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ τον Γιώργο Καραμελίδη, ενώ στη θέση του αναπληρωτή προέδρου αναβαθμίστηκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην διαιτητής που μεγαλούργησε τα χρόνια της «Παράγκας» Θανάσης Μπριάκος (παίρνοντας τη θέση του Χρήστου Σάββα, ο οποίος είναι ο πρώτος που κατήγγειλε το σκάνδαλο των στημένων πινάκων - διαβάστε εδώ την καταγγελία του).

Ο «σφαγέας» του ντέρμπι του 2004 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που δεν απέβαλλε τους Νέρι Καστίγιο και Γρηγόρη Γεωργάτο, ενώ κατακύρωσε ένα γκολ του ΟΣΦΠ στο οποίο ουδείς έχει δει τη μπάλα να περνάει τη γραμμή του τέρματος Γιώργος Δούρος παρέμεινε μέλος, ενώ η επιτροπή που έγινε πενταμελής απέκτησε και δύο νέα πρόσωπα. Τους πρώην διαιτητές Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα.


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: