Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Με την 13 στο ΔΣ!!!


Δύο μέλη του Ενιαίου Φορέα των Συνδέσμων της Θύρας 13 θα βρίσκονται στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο Αλαφούζος τους περισσότερους σταυρούς…Το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δύο μέλη της Θύρας 13, οι Καρανάσος και Καϋμενάκης θα βρίσκονται στο εννεαμελές ΔΣ του Σωματείου.

Έκπληξη προκαλεί στην Παναθηναϊκή κοινότητα η εκλογή του Δημήτρη Γόντικα από τα μέλη της Συμμαχίας, αφού είναι γνωστό στους περισσότερους φιλάθλους πως είναι το πρόσωπο που ευθύνεται κατά πολύ για την τραγική οικονομική αλλά και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Τους πιο πολλούς σταυρούς συγκέντρωσε ο εμπνευστής του εγχειρήματος Γιάννης Αλαφούζος, ενώ και οι παλαίμαχοι Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου και Αντωνιάδης επίσης εκλέχθηκαν.

«Μαύρισαν» τον Χρήστο Παναγόπουλο τα μέλη που ψήφισαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και έτσι πήγαν στον… αέρα τα «συγχαρητήρια» που του έδιναν οι πέριξ του Γιάννη Βαρδινογιάννη στις κερκίδες των επισήμων, λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βγήκε αναπληρωματικό μέλος, όπως και ο Ηρειώτης.

Να θυμίσουμε ακόμα πως, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, η καταμέτρηση έγινε, σήμερα το απόγευμα, στην Αθήνα και όχι την Κυριακή στα κέντρα που ψήφισαν τα μέλη της Συμμαχίας!

Οι εννέα που εκλέχτηκαν με την σειρά ψήφων, είναι οι εξής: Αλαφoύζος, Οικονομόπουλος, Γοντικας, Αντωνιαδης, Βερβεσος, Κωνσταντίνου Καρανασιος, Καϋμενακης, Ρισβας.


Σχολιο El Loco: Καλιο αργα, παρα ποτε!!! Επιτελους η φωνη της 13 αποτελει μελος του ΔΣ της Παναθηναικης συμμαχιας και θα παιρνει μερος στις αποφασεις του. 
Η Θυρα 13 ειναι η δυναμη και η ασπιδα του Παναθηναικου μας και ετσι οπως μας θελουνε αυτοι ποτε μας δεν θα γινουμε εμεις!!!
Ο Αλαφουζος μιλησε για τα πειραγμενα ζαρια της Γαυρο - λιγδας αλλα η εκλογη του Γοντικα με κανει λιγο καχυποπτο για το ποσο καθαρη ηταν η διαδικασια των εκλογων.
Δεν εχει καμοια θεση αναμεσα μας το δεξι χερι του Γαυρο-Γιαννη, ο ανθρωπος που με τις αποφασεις του εφερε τον Παναθηναικο μας σε αυτη την κατασταση και ενα βημα πριν την χρεοκωπεια.
Τι ειχες Γιαννη, τι ειχαμε παντα... τον Καρκινο.
Οπως δεν υπηρξε πολλυμετοχηκοτητα στην ουσια αφου τις αποφασεις τις επαιρνε το 57% της οικογενειας ετσι και τωρα δεν υπαρχει Λαικη Βαση αφου συμμετεχουν στο ΔΣ ανθρωποι που εκτελουν τις εντολες του εγγυητη της καταστροφης του Παναθηναικου μας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
ΑΝ Η ΓΑΥΡΟ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: