Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η αγένεια δεν αγοράζεται


Ακριβό εισιτήριο διαρκείας δεν σημαίνει δικαίωμα στην αγένεια, στη βρισιά, στον προπηλακισμό του προπονητή του Παναθηναϊκού...

Μπορεί ορισμένοι να νομίζουν πως επειδή αγόρασαν ακριβές κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού, έχουν το δικαίωμα να είναι κριτές των πάντων και μάλιστα αυτό να το εκδηλώνουν στο γήπεδο με χυδαιολογίες και με βρισιές και με το να δημιουργούν συνεχώς αρνητικό κλίμα.

Έτσι, για ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού οι γιούχες προς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησαν από τη θύρα των VIP. Γιούχες, οι οποίες δεν έμειναν σε κόσμια επίπεδα, αλλά κορυφώθηκαν με βρισιές και προπηλακισμούς.

Είτε θεωρεί κανείς καλό προπονητή τον Πορτογάλο είτε όχι, είτε πιστεύει κανείς πως χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερος αγωνιστικά, είτε πιστεύει το αντίθετο, δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με πρωτόγονο τρόπο προς ένα 66χρονο προπονητή, όταν αυτός φοράει το Τριφύλλι στο στήθος και όταν με το ήθος που διαθέτει δεν έχει προκαλέσει ούτε μία φορά.

Όσα χρήματα και αν έχει δαπανήσει κανείς για να πάρει διαρκείας δεν αγόρασε ταυτόχρονα ασυλία για τις πράξεις του, όταν αυτές δεν συνάδουν με την Παναθηναϊκή κουλτούρα.

ΥΓ. Στο μυαλό του πιο καχύποπτου έρχεται μία είδηση που είχε κάνει αίσθηση πριν λίγο καιρό: τον Αύγουστο που μας πέρασε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αγόρασε 35 VIP διαρκείας , αξίας 100.000 ευρώ.


Πράσινος Ασθενής

 Σχολιο El Loco: Συμφωνω με τον Πρασινο Ασθενη και θα ηθελα να συμπληρωσω οτι οποιος πηγαινει στο γηπεδο για να κραξει την ομαδα στα δυσκολα καλυτερα να κατσει στον καναπε του... 
Ο Παναθηναικος χρειζεται στηριξη απο τον λαο του κ δεν εχει αναγκη τους μισθοφορους οπαδους της μιζεριας κ της διχονοιας...









1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΝΙΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: