Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Παο με ψυχη!!!


Ο Παναθηναικος μας παιζοντας με ψυχη και διαθεση κοντρα στην Μαριμπορ καταφερε να παρει τους 3 βαθμους της νικης και να παιξει τα ρεστα του για την προκριση στο Λονδινο με την Τοτεναμ.
Σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου επαιξε μονοτερμα την Μαριμπορ, δεν κινδυνεψε, ειχε πολλες ευκαιριες αλλα δεν μπορουσε να σκοραρει και να καθαρισει το παιχνιδι.
Ο Βιτολο χανοντας το πρωτο πεναλτι, κερδισε το δευτερο και με καρδια πηρε τη ρεβανς του σκοραραροντας  στο δευτερο, δινοντας μια  νικη που μας κραταει ακομη ζωντανους στο ευρωπαικο  μας ονειρο.
Νικη θελαμε, νικη πηραμε και φυγαμε για το Λονδινο κ βλεπουμε...


Ο Χουαν ως μετρ της ψυχολογιας εχει καταφερει να βγαλει απο τους παικτες  διαθεση, παθος, μαχητικοτητα και αυτοπεποιθηση, στοιχεια που ελειπαν απο την αρχη της σεζον. 
Με την αποχωρηση του Φερειρα σταματησε  και ο  εσωτερικος πολεμος που γινοταν  στην ομαδα και ετσι ο Χουαν εχει την ευκαιρια να δουλεψει με ηρεμια για λιγο καιρο ( μεχρι να ξαναρχισουν τα οργανα) με τους παικτες στον τομεα της ψυχολογιας ωστε να τους ανεβασει το ηθικο.
Ας μην ξεχναμε οτι ειναι οι ιδιοι παικτες αλλα χωρις την ασπιδα του Φερειρα απο τον εξωαγωνιστικο πολεμο που γινεται στην ομαδα και με διαφορετικο κλιμα στα αποδυτηρια της ομαδας χαρις το μαγικο ραβδι που εχει ο Ροτσα στον τομεα αυτο, αρκει να υπαρχει και αναλογη αντιμετωπιση  στα δυσκολα.
Ευχομαι η αντεπιθεση  αυτη να εχει διαρκεια και να μην  ειναι πυροτεχνημα οπως συμβαινει συνηθως σε καθε αλλαγη  προπονητη και να αφησουν τον Χουαν να δουλεψει με ηρεμια χωρις τις γνωστες εσωτερικες τρικλοποδιες.


Μπραβο στον Βιτολο για το γκολ της νικης και για τον εγωισμο του. 
Ειναι δυσκολο οταν χανεις το πρωτο πεναλτι να θελεις να εκτελεσεις και το δευτερο -  ειχε ομως  καρδια κερδισε το δευτερο πεναλτι και ανελαβε την ευθυνη  να στειλει ο ιδιος την μπαλα στα διχτυα και να χαρισει την νικη στον Παναθηναικο.


Για τον Τοτσε, τι να πω; Θλιψη και αγανακτηση!!!
Πολυ καλος στο μπιλιαρδο κ το μοντελιγκ  - αθλιος ως σεντερ φορ και γενικα ως ποδοσφαιριστης.
Στις πεντε χαμενες ευκαιριες και ενα γκολ με σποντα!!! Απιθανα χαμενα τετ τετ καθε φορα και απιθανες ενεργειες. 
Η φαση με την κεφαλια του Φορναρολι και την απιστευτη αποκρουση του Τοτσε καταγραφετε ως η μεγαλυτερη γκαφα της χρονιας. 

Το βλεπεις και το ξαναβλεπεις και δεν μπορεις να το πιστεψεις... 
Μαλλον μπερδευτηκε επειδη στις προπονησεις  παιζουν αντιπαλοι με τον Φορναρολι και γι' αυτο την απεκρουσε...
 Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω, με τον Τοτσε δεν μπορεις να πας πουθενα...και κανενας προπονητης δεν φταει αν οι παικτες δεν μπορουν να κανουν τ' αυτονοητα ...


Εξαιρετικο παιχνιδι απο τον Μαυρια, με πολλα τρεξιματα, ντριπλες, πασες ηταν μονιμη πηγη κινδυνου για την αντιπαλη αμυνα. Αξιξε να πετυχει ενα γκολ αλλα σταθηκε ατυχος.


 UBER ALLES PANATHINAIKOS!!!

 RESPECT!!!

"Στην Ελλάδα όπου τα ζάρια είναι πειραγμένα δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως πάμε. Στην Ευρώπη που δεν υπάρχουν αυτά δεν έχουμε κάνει τα καλύτερα παιχνίδια έχουμε όμως μια ευκαιρία να το αλλάξουμε".

Μπλα μπλα  και τηγανητα τιποτα...
 
Πως θα υποδεχοταν αραγε την χθεσινη νικη του Παναθηναικου τα ΜΜΕ και οι γνωστοι Παναθηναικαρες αν ηταν στον παγκο ο Ζεσουαλδο Φερειρα;
Τροφη για σκεψη...

 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Η 13 ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: