Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μαζί με τον Φερέιρα «θάβουν» και την Παράγκα.




Έξι μέτρα κάτω από το έδαφος έχουν θάψει τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα οι (δήθεν) αντικειμενικοί που... κόπτονται για το καλό του Παναθηναϊκού...

Σχεδόν δύο δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο λυμαίνονται συγκεκριμένες διαιτητικές και παραγοντικές συμμορίες. Σχεδόν δύο δεκαετίες η μοναδική ευνοημένη ομάδα του συγκεκριμένου συστήματος είναι μία. Σχεδόν δύο δεκαετίες η ίδια ομάδα κερδίζει ανύπαρκτα πέναλτι και σπανίως δίνονται εις βάρος της πραγματικά πέναλτι. Σχεδόν δύο δεκαετίες ευνοείται ξεδιάντροπα η ίδια ομάδα από διαιτητές, παρατηρητές, βοηθούς διαιτητών, ακόμη κι από τέταρτους διαιτητές που έχουν κατακυρώσει γκολ υπέρ της.

Ωστόσο οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι έχουν άλλες δουλειές. Ολως τυχαίως κοιτάζουν αλλού όταν συμβαίνουν αυτά. Εχουν πολύ πιο.. σημαντικές δουλειές. Για παράδειγμα, αυτή την εποχή, πολύ πιο σημαντική δουλειά είναι να κάνουν «ποδοσφαιρική» κριτική στον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος παραπαίει.

Γιατί άραγε; Το ερυθρόλευκο σύστημα έχει διαπιστώσει ότι το πρωτάθλημα έχει ξεφτιλιστεί από τις πρακτικές του και επιχειρεί με τους υποταγμένους «αντικειμενικούς» να δείξει ότι ασχολείται με όλους! Βέβαια!
•    Τώρα διαπίστωσαν οι αχόρταγοι φαταούλες ότι χρειάζονται κι άλλες ομάδες να συλλέγουν βαθμούς στην Ευρώπη προκειμένου ο πρωταθλητής να τσεπώνει το εικοσάρικο της UEFA απ’ τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
•    Τώρα διαπίστωσαν ότι για να τσιμπήσουν έστω κι αυτό το ταληράκι απ’ το συνδρομητικό κανάλι χρειάζονται ένα πρωτάθλημα κι όχι ένα ξεφτιλισμένο σόου παρατράγουδων.
•    Τώρα διαπίστωσαν ότι δεν είναι ικανοί ούτε το γήπεδό τους να γεμίσουν.
•    Τώρα διαπίστωσαν οι φυλλάδες ότι το αγοραστικό κοινό τους έχει εγκαταλείψει και κλείνει η μία μετά την άλλη.


Ετσι ενώ τα προηγούμενα χρόνια με κάθε ευκαιρία τα πρωτοσέλιδα των «αντικειμενικών» ήταν κατακκόκινα, τώρα που το αγαπημένο τους σωματείο είναι πρώτο, αήττητο και κυνηγάει πιθανά και απίθανα ρεκόρ, τον έχουν πετάξει σε μια γωνιά και ασχολούνται με την ουραγό ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με Παναθηναϊκό.

Βέβαια ξεχνάνε να αναφέρουν ότι το Τριφύλλι έχει κοντά στα 30 εκατομμύρια χρέη από τη φυγή της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία αρχικά «πάρκαρε» τις μετοχές της και στη συνέχεια να χαρίσουν τις μετοχές τους αφήνοντας απλήρωτους τους λογαριασμούς με τη δικαιολογία ότι κανένας νόμος δεν υποχρεώνει τους μετόχους να συμμετάσχουν σε ΑΜΚ…

Αυτά είναι λεπτομέρειες για τους ερυθρόλευκους αντικειμενικούς που από σήμερα έχουν μπει στην κούρσα για το ποιος τα έλεγε πρώτος για τον… Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ουδείς δεν έχει μιλήσει για τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές. Ουδείς δεν έχει μιλήσει για συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Ουδείς μιλάει για την ομάδα – ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ομάδα που άνανδρα υποτάσσει ακόμη και συλλόγους που είναι στα όρια της διάλυσης.

Είπαμε, οι δικαιολογίες «μπάτζετ», «καλύτερο πρωτάθλημα», «καλύτεροι ποδοσφαιριστές» κλπ, ισχύουν μόνο όταν ξεφτιλίζεται το αγαπημένο παιδί του συστήματος στην Ευρώπη.

  Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: