Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πόσο ΘΕΟΙ είστε εκεί στο Derby! Μεταμόρφωσαν και τον Μπανκς!

Το έκανε το (νέο) θαύμα της η εφημερίδα Derby News… Θέλησε να ασχοληθεί μόνο με το μπάσκετ και έβαλε λάθος παίκτη στη φωτογραφία!



Όταν μάθετε τα βασικά ειδοποιήστε μας! Δεν είναι ο Μπανκς στην φωτογραφία...
 
Πραγματικά δεν υπάρχουν τα λάθη που κάνει σε καθημερινή βάση η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News. Είναι να απορεί κανείς πώς αυτή η φυλλάδα κυκλοφορεί ακόμα, συνεχίζοντας να κάνει πόλεμο στο Τριφύλλι, και πωλώντας ημερησίως λιγότερα από 1000 φύλλα σε πανελλήνια βάση.

Ο εκδότης Κώστας Γκόντζος μπορεί ταυτόχρονα να είναι υπάλληλος σε site που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει μάθει τα βασικά για το άθλημα της «σπυριάρας» μπάλας.

Έτσι, αποφάσισε να μην ασχοληθεί σήμερα καθόλου με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του και να καταπιαστεί μόνο με το μπάσκετ και τα έκανε... μαντάρα!

Όλο το πρωτοσέλιδο στηρίζεται στη... βόμβα Μπανκς, ο οποίος έρχεται για να δοκιμαστεί από τον Πεδουλάκη, και η φωτογραφία που έβαλε είναι λάθος παίκτη!

Για την ακρίβεια ο καλαθοσφαιριστής των Ράπτορς που «ποζάρει» να καρφώνει στο πρωτοσέλιδο του Derby είναι ο Τσόνσι Μπίλαπς και ο πιο παρατηρητικός θα εντοπίσει και την υπογραφή του, καθώς η φωτογραφία είναι από αυτόγραφο που πωλείται σε σχετικό σάιτ ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για συλλεκτικά αντικείμενα.

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: