Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μόνο ο «Φορέας» στηρίζει...



Την ώρα που οι οργανωμένοι έδωσαν 2.000 κουπόνια, όλοι οι υπόλοιποι που πήραν εισιτήρια για το ντέρμπι περιορίστηκαν μόλις στα 615!

Κάθε άλλο από θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στην κίνηση με τα κουπόνια που υπήρξε στο ντέρμπι προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία του Ερασιτέχνη.
Θυμίζουμε πως μετά από σκέψη του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου και συμφωνία της ΠΑΕ, υπήρξαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό κουπόνια που κόστιζαν 3 ευρώ χρήματα που θα πήγαιναν στα ταμεία της... μάνας του λόχου. 
Δυστυχώς όμως παρά τον αγώνα που έγινε, ο απλός κόσμος δεν βοήθησε την κίνηση μιας και διατέθηκαν μόλις 615 και η είσπραξη ήταν 1845 ευρώ.
Στον αντίποδα οι οργανωμένοι έδειξαν για ακόμα μία φορά πως όσο μπορούν στηρίζουν τον Ερασιτέχνη, καθώς τα κουπόνια που έδωσαν ήταν 2.000! Αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από τον άλλον.


Συνολικά πάντως η κίνηση δεν είχε την απήχηση που θα περίμεναν στην... μάνα του λόχου. Βέβαια όσα λεφτά μαζεύτηκαν καλά είναι, όμως σίγουρα θα πρέπει να γίνει συνείδηση στον απλό φίλαθλο πως Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα. Και δεν διανοείται κάποιος να λέει πως αγαπάει το τριφύλλι και ενώ δίνει για το ντέρμπι εισιτήριο που κοστίζει από 30 ευρώ και πάνω και να μην προσφέρει μόλις 3 ευρώ για τον Ερασιτέχνη.


Αξίζει εδώ όμως να αναφέρουμε πως θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα και η όλη κίνηση, ωστόσο πίεζε ο χρόνος, όμως και πάλι υπάρχουν καταγγελίες από φιλάθλους πως σε πολλά γκισέ οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που πουλούσαν τα εισιτήρια του ντέρμπι, δεν έλεγαν τίποτα προκειμένου να προμοτάρουν και την βοήθεια προς τον Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά την συνέχεια πάντως, στον Ερασιτέχνη σκέφτονται και άλλες κινήσεις όπως αυτό που είχαμε γράψει για τους επόμενους αγώνες.
 Όμως αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει με την ενίσχυση να είναι μέσα στο εισιτήριο, προκειμένου και τα έσοδα να είναι περισσότερα.
 Πρώτη σκέψη είναι το... καπέλο για τα περισσότερα ματς να είναι 1 ευρώ και για τα πιο εμπορικά 2, ενώ μπορεί τελικά να μπει σε όλα 2 ευρώ, ένα απίστευτα μικρό ποσό που θα μπορούν και πρέπει να δώσουν όλοι για το καλό της... μάνας του λόχου.

Πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: