Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ψάξε-ψάξε και θα τον βρεις


  
Ο Γ.ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ;
 
Με αφορμή τους διαλόγους που δημοσίευσε η Sportday ,ο Γ.Αλαφούζος έκανε σχετική αναφορά στον λογαριασμό του στο twitter ,παρακαλώντας τον ρουφιάνο του Δ.Σ. της Συμμαχίας να σταματήσει τις διαρροές.
 Για την ακρίβεια ,σήμερα σχετικές διαρροές είχαν οι εφημερίδες Sportday ,Derby News και Livesport. Με εξαίρεση την τελευταία ,οι άλλες δύο αντιπαναθηναϊκές εφημερίδες έχουν χρόνια ρουφιάνους μέσα στα Δ.Σ. της ΠΑΕ και ξέρουν ακριβώς τι έχει ειπωθεί.
 

Επειδή ο Γ.Αλαφούζος μπορεί να χρειάζεται βοήθεια ,στην περίπτωση που θέλει να ανακαλύψει τον ρουφιανό, να του δώσω τα φώτα μου ,επικαλούμενος την απλή μέθοδο των τριών και βρίσκοντας τους υποψήφιους ρουφιάνους.


Όπως είπα ,οι εφημερίδες Sportday και Derby News ,τα τελευταία χρόνια έχουν όλους τους διαλόγους των Δ.Σ. της ΠΑΕ εξαιτίας των ρουφιάνων τους μέσα σε αυτήν. 
Κοιτώντας λοιπόν το σημερινό Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ,βλέπουμε ότι μόνο οι Γόντικας ,Κωνσταντίνου και Αντωνιάδης έχουν υπάρξει και μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Και αφού βρήκαμε αυτούς με το ..."σμαρτωλό" παρελθόν ,να κάνω και τις δικές μου μαντεψιές. 

Ο Αντωνιάδης καλές σχέσεις με τον Γκόντζο δεν έχει και με τις Sportday-Livesport δεν γνωρίζω. 
Απο την άλλη του Κωνσταντίνου ,γενικά πάντοτε του άρεσε να μην κρατάει μυστικά. Τέλος ,ο Γόντικας που ήθελε να φέρει τον Δώνη στην ομάδα ,είχε δώσει τα αποκλειστικά πέρυσι στις Derby News και Sportday ,όταν είχαν βγει και τα σχετικά πρωτοσέλιδα ,όπως και φέτος που είχε δώσει το αποκλειστικό για την μείωση της ΑΜΚ και μετά έλεγε off the record ότι το έκανε για να ...πιάσει παλμό. 
Επίσης το site των υπάλληλων ,κατάφερε να βγάλει ως ρουφιάνους τους εκπρόσωπους του Φορέα και καλά ότι τα είπαν στην LiveSport. Μόνο που η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε ακριβώς την ίδια ατάκα με το αποκλειστικό της εφημερίδας τους...

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Η εν λόγω ιστορία μπορεί να μην έχει ξία για πολλούς ,αλλά είναι ενδεικτική για το ποιοι θέλουν να πουτανιάζεται η ΠΑΕ κάθε τρεις και λίγο. Και τι χειρότερο απο το να το θέλει ,άτομο το οποίο έχει υπάρξει και πρόεδρος σου...




Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: