Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τσάκας και Κόκκαλης οι μόνοι που δεν τσακώθηκαν με τον Τζίγγερ!



Από Φιλιππίδη μέχρι οπαδούς, ποδοσφαιριστές, Πατέρα, Γιαννακόπουλους, Αλαφούζο... Με τους μόνους που δεν τσακώθηκε ο Τζίγγερ ήταν ο… Κόκκαλης και ο Τσάκας! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για όσους τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ένας άνθρωπος απόμακρος. Κλεισμένος στον γυάλινο κόσμο του, όπου… συγκατοικούν και του μιλούν μόνο αυλοκόλακες.
Και όμως ο πρώην μεγαλομέτοχος ανέλαβε τα ηνία με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι του 2000. Όλα τα μέσα τον στήριξαν, όλος ο κόσμος πίστεψε στο νεαρό ποδοσφαιροπαράγοντα και ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Και όμως κατάφερε και τσακώθηκε με τους πάντες!

Και επειδή όταν κάποιος τσακώνεται με όλους, είναι παράδοξο να φταίνε πάντα οι… άλλοι, πάμε να θυμηθούμε όλους τους… φίλους που έγιναν στην πορεία άσπονδοι εχθροί του!

Τσακώθηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού

40.000 κατέβηκαν στο Πεδίο του Άρεως και του ζήτησαν να φύγει από την ΠΑΕ, επειδή είχε κάνει τον Παναθηναϊκό κομπάρσο του ελληνικού Πρωταθλήματος και άφηνε τον Σωκράτη Κόκκαλη να κάνει… πάρτι, κατακτώντας τον έναν τίτλο μετά τον άλλο.

Τσακώθηκε με τους οργανωμένους

Προσπάθησε να τους απομονώσει και να τους αφήσει εκτός γηπέδου, όταν άρχισαν να τον κριτικάρουν για μια πολιτική που έκανε τον Παναθηναϊκό μόνιμα δευτερότριτο!

Τσακώθηκε με όλους τους πρωτοκλασάτους

Με μια εντυπωσιακή πολιτική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι διοικήσεις του, τσακώθηκαν με όσους ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλη προσωπικότητα. Με πρώτο και καλύτερο το Νίκο Λυμπερόπουλο.

Τσακώθηκε με τον Άγγελο Φιλιππίδη

Αφού τον είχε στην προεδρία για τρία χρόνια, του φόρτωσε τη Ριζούπολη και τον έστειλε εκτός Παναθηναϊκού.

Τσακώθηκε με τα ΜΜΕ

Επί σειρά ετών, ειδικά, μετά την απομάκρυνση Φιλιππίδη, ο πρώην μεγαλομέτοχος δημιούργησε μια μικρή μιντιακή «παρέα», αφήνοντας εκτός… ειδήσεων, όσους δεν ήταν αρεστοί.

Τσακώθηκε με την οικογένεια Γιαννακοπούλου

Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη σφοδρότατη σύγκρουση των δύο οικογενειών, όταν Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέλεξαν να προασπίσουν τα συμφέροντα του Ερασιτέχνη, για τη μη καταβολή του μεριδίου που του αναλογεί από τα εισιτήρια της ΠΑΕ.

Τσακώθηκε με το Νικόλα Πατέρα


Παρότι ήταν αυτός που τον πρότεινε για την προεδρία, μέσα σε χρόνο ρεκόρ, άρχισε να του πριονίζει τη καρέκλα, διαρρέοντας τα περί κακής διαχείρισης, με σκοπό να φέρει στην προεδρία τον… Νίκο Κωνσταντόπουλο!

Τσακώθηκε με τον Γιάννη Ξυλά


Παρ’ ότι συνυπήρξαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΗΠΕΛ, μόλις ο Γιάννης Ξυλάς άρχισε να ψάχνει την υπόθεση, του επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

Τσακώθηκε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Παρά το γεγονός ότι το 2008, ο Τζίγκερ συμφώνησε να βάλουν οι άλλοι τα λεφτά τους και αυτός να παραμείνει μεγαλομέτοχος και εγγυητής, όταν ήρθε ο… μήνας (Μάρτιος του 2010) να βάλει και αυτός το μερίδιο του, ανατίναξε την πολυμετοχικότητα και έγινε μπίλιες με τον Βγενόπουλο.

Τσακώθηκε με τον Μιχάλη Ζολώτα

Παρά το γεγονός ότι ο Ζολώτας ήταν ο μοναδικός μέτοχος που έμεινε αφανής, μόλις ζήτησε να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια, ο Τζίγκερ του επιτέθηκε…

Τσακώθηκε με τον Κώστα Αντωνίου


Παρότι και αυτός ήταν δική του εισήγηση, στην έναρξη της πολυμετοχικότητας το 2008, όταν ο Παναθηναϊκός έδειχνε να βρίσκει το δρόμο του το 2009, ζήτησε να τον απομακρύνουν!

Τσακώθηκε με το… γήπεδο


Ακόμη και στο θέμα του γηπέδου, που το χειρίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος, κατάφερε να οδηγήσει το πρότζεκτ στα βράχια και έμπλεξε τον Παναθηναϊκό, σε μια υπόθεση χωρίς αρχή και τέλος και μεγάλους κινδύνους.

Τσακώθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο

Όσο ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθούσε ν’ αντιλήφθει τι «παίζεται» στην ΠΑΕ και κρατούσε χαμηλούς τόνους στο επίμαχο θέμα του γηπέδου, ο πρώην μεγαλομέτοχος ήταν… φιλικός. Όταν ο νυν πρόεδρος άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες, το… περιβάλλον του Τζίγκερ άρχισε να διαρρέει πως τελειώνει… Συμπτωματικά τότε (ξανα)εμφανίστηκε και ο Τσάκας…

ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑ!

Τελικά με τους μοναδικούς που δεν τσακώθηκε ήταν ο Σωκράτης και ο Πέτρος Κόκκαλης, αλλά και ο Βλάσης Τσάκας! Τυχαίο δεν νομίζω…


By Green-finger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: