Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το φάρμακο για την ασθενή μνήμη!



Τρελίτσα πουλάνε οι νοσταλγοί της εποχής Βαρδινογιάννη και ανακαλύπτουν... πολυμετοχικό δάχτυλο πίσω από τον Τσάκα και τους πρίγκιπες!
 

Σε πανικό βρίσκεται το παρεάκι που πολεμάει τον Παναθηναϊκό για να υπερασπιστεί (με κάθε κόστος) τις θέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Μετά το φιάσκο με τους πρίγκιπες και τον τρόπο που ξεγυμνώθηκε σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος της χώρας και πάνω απ' όλα η εφημερίδα Derby News που λειτουργούσε ως... όργανο του Βλάση Τσάκα, παρά ως Παναθηναϊκή εφημερίδα, έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα.

Η οδός που αποφάσισαν να ακολουθήσουν, τους εκθέτει ακόμα περισσότερο στα μάτια της φίλαθλης γνώμης. Δεν ζήτησαν ούτε ένα συγγνώμη για την 15μηνη κοροϊδία, προτίμησαν τον δρόμο της κωλοτούμπας αρχικά και της σιωπής εν συνεχεία. Σα να μη συνέβη τίποτα τόσους μήνες!

Το ποιος κρύβεται πίσω από την φαρσοκωμωδία που στήθηκε εις βάρος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά. Το ποιον ευνοούσε όλο το σήριαλ είναι κάπως ευκολότερο να απαντηθεί, όπως και το ποιον «δείχνουν» όλες οι ενδείξεις (διαβάστε εδώ περισσότερα).


Υπάρχουν, μάλιστα, ορισμένοι νοσταλγοί που αποφάσισαν να πουλήσουν... τρελίτσα και να αφήσουν υπονοούμενα πως πίσω από τους πρίγκιπες, τις πριγκίπισσες και τα πριγκιπόπουλα κρύβονται νυν μέτοχοι, όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος ή ο Νικόλας Πατέρας, ισχυριζόμενοι πως τα παραμύθια εμφανίζονταν κάθε φορά που έπρεπε αυτοί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Προφανώς ούτε και οι ίδιοι που τα γράφουν παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά... Προφανώς μόνο αν πάσχουν από αμνησία γίνεται να ξεχνούν τόσο εύκολα πως:

1) Όλα τα ΜΜΕ που άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται με τον Βαρδινογιάννη (MEGA, Star, Derby News, Sentra Fm, GOAL, ΕΘΝΟΣ), καθώς και όσα τον στηρίζουν επί σειρά ετών, έπαιζαν καθημερινά την «πριγκιπιάδα» .

2) Πρώτος ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε για «παραμύθια της Χαλιμάς», όταν για μήνες ο Τζίγγερ (οι δικές του μετοχές ήταν προς διαπραγμάτευση!) έψαχνε γνήσια υπογραφής, διαβατήρια, εγγυητικές και υπέγραφε προσύμφωνα.

3) Οι πρίγκιπες εμφανίστηκαν όταν υπήρχε ήδη μία ξεκάθαρη πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου. ΑΜΚ 15 εκατ. ευρώ που θα την κάλυπτε μόνο αν ο Τζίγγερ αναλάμβανε όλες τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και της ΠΑΕ για τη Διπλή Ανάπλαση. Μέχρι και σήμερα, επί της ουσίας, ο Τζίγγερ δεν έχει αναλάβει ΤΙΠΟΤΑ!

4) Οι ίδιοι που σήμερα ανακαλύπτουν... πολυμετοχικό δάκτυλο πίσω από την «πριγκιπιάδα», είναι που το 2011 φώναζαν για σαμποτάζ των «γνωστών στεκιών», για ανεξήγητο πανικό και για λύσσα για να χαλάσουν την... εκτόξευση! Οι ίδιοι που το 2011 ισχυρίζονταν πως τα «παπαγαλάκια του Βγενό» κρύβονταν πίσω από την αποκάλυψη της κουμπαριάς του Τσάκα με τον Φανούρη Βατσινά και που το διέψευδαν παρότι τελικά ισχύει (!) είναι που το 2013 παθαίνουν... αμνησία!

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: