Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ρε τι γίνεται...



 ...Ο Βύντρα στον ΟΣΦΠ και ο Γκόντζος στο TV Magic!!!

Ο εκδότης - φίλος του Τζίγγερ εργάζεται στο πρώην TV Magic. Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Τζίγγερ μετακομίζει στον Περαία... (Ο Μπασινάς πάντως την ιστορία του τη σεβάστηκε)


Ο ποδοσφαιριστής που φόρεσε για εννέα χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού (καθώς και το περιβραχιόνιο), ο παίκτης που είχε μισθούς βασιλιά - έπειτα από αναπροσαρμογή-δώρο της διοίκησης Γόντικα και απόδοση δυσανάλογη των απολαβών του φέρεται πως μετακομίζει στο λιμάνι του Πειραιά!

Ο Λουκάς Βύντρα, ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης που ευχαρίστησε δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το 2011, ο αθλητής με το Νο.24 που μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων των χαρακτηρίζει ως «γκαφατζή», ο παίκτης που καθιέρωσε την έκφραση... «βυντριές» για τις γκάφες άλλων ποδοσφαιριστών, αυτός στον οποίο έπεσαν τα φώτα για την απόδοσή του στα φετινά ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ, αλλά και στη Βέροια εκτός έδρας, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του ΟΣΦΠ!

Αλήθεια, ο εκδότης της εφημερίδας Derby Κώστας Γκόντζος πώς σκοπεύει να αντιδράσει; Ναι, μιλάμε για τον ίδιο εκδότη που πλέον κάθεται στην καρέκλα που κάποτε τίμησε ο Τάκης Τσουκαλάς στο πρώην TV Mafic!

Έτσι για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ο Κώστας Γκόντζος είχε εξαπολύσει ανένδοτο πόλεμο κατά του Άγγελου Μπασινά, ενός παίκτη που ποτέ δεν συμπάθησε επειδή τόλμησε να ζητήσει μισθούς ποδοσφαιριστή και όχι δημόσιου υπαλλήλου. Να θυμίσουμε ότι την εποχή που ο Μπασινάς φερόταν πως θα πάει στον Ολυμπιακό, η χαρά της εφημερίδας Derby ήταν έκδηλη και σε κάθε ευκαιρία έσταζε δηλητήριο προς τον παίκτη, παρόλο που τελικά ποτέ δεν «έπιασε» λιμάνι...


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: