Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παράνοια και διχασμένες προσωπικότητες!



Κραυγές πολέμου για τον Λουκά Βύντρα από την εφημερίδα που φώναζε πανηγυρικά «Τοτσέ με τα μισά λεφτά του Σισέ» όταν έφυγε ο Γάλλος. Από την ίδια εφημερίδα που στοχοποιούσε τον Κατσουράνη σε κάθε ευκαιρία!

Η παράνοια στο μεγαλείο της. Τέτοια υποκρισία δεν έχει συναντήσει ξανά στα χρονικά του ο αθλητικός Τύπος. Μία εφημερίδα να κυκλοφορεί με «πράσινα» πρωτοσέλιδα, αλλά τελικά το μόνο που να κάνει είναι να… δοξάζει τον Τζίγγερ και να εξυπηρετεί ηθελημένα ή μη συμφέροντα Ολυμπιακού.

Μιλάμε για την εφημερίδα Derby News.
•    Για την εφημερίδα που σε σκάνδαλα μεγατόνων που εμπλέκεται ο ΟΣΦΠ και παράγοντές του, όπως η ανάδειξη των στημένων αγώνων πρόσφατα από την αγγλική SUN, κλείνει τα μάτια!
•    Για την εφημερίδα που το 2003, μετά τη Ριζούπολη, σήκωσε το λάβαρο της Επανάστασης, και ζητούσε την έξοδο όλων τους «ανεπιθύμητων» παικτών (που μετέπειτα κατέκτησαν το EURO).
•    Για την εφημερίδα που πάντα προστάτευε τον Βαρδινογιάννη και όσους αυτός «αγαπούσε» και ποτέ δεν προασπίστηκε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.
•    Μιλάμε για την εφημερίδα που επί σειρά ετών υπερασπίστηκε μέχρι… αηδίας παίκτες και προπονητές αμφιβόλου ποιότητας και μηδαμινής προσφοράς στο Τριφύλλι, αλλά που τήρησε εντελώς διαφορετική στάση σε άλλες περιπτώσεις όταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν ήταν ο Βαρδινογιάννης, αλλά επικρατούσε πολυμετοχικό καθεστώς.
•    Για την εφημερίδα που «προωθούσε» αόρατους Άραβες και που επί σειρά ετών έκανε ρεπορτάζ… Τσάκα, βοηθώντας να συντηρείται μία ιστορία που ρεζίλευε τον Παναθηναϊκό.
•    Για την εφημερίδα που δεν υπερασπίστηκε ΠΟΤΕ τον Παναθηναϊκό στο «σκάνδαλο» Μπιρμπίλη και στο προεδρικό διάταγμα που αν δεν υπήρχε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και δύο-τρεις δημοσιογράφοι που «φώναζαν», σήμερα θα… κλαίγαμε τη Λεωφόρο!


Αυτή λοιπόν η εφημερίδα σήμερα σηκώνει τα μανίκια και είναι έτοιμη να παίξει μπουνιές για χάρη του Λουκά Βύντρα.

Η ίδια εφημερίδα που «σκοτωνόταν» για να φύγει ο Σισέ. Η ίδια εφημερίδα που δημοσίευε με χαρά τους μισθούς και τα μπόνους του Κατσουράνη, που στοχοποιούσε όποιον ποιοτικό παίκτη ήρθε ή αναδείχθηκε επί πολυμετοχικότητας, κόβει τις φλέβες τις για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή. Για τον Λουκά Βύντρα που στοιχίζει 1.150.000 ευρώ μεικτά τον χρόνο, που παραμένει ακατέβατος, που δε δέχεται συμβιβασμούς και που διανύει αγωνιστικά μία κάκιστη χρονιά!

Συμπτωματικά, οι δύο μόνοι παίκτες για τους οποίους έβγαλε… νύχια με τόσο επιθετική διάθεση η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα είναι οι Γιάννης Γκούμας και Λουκάς Βύντρα. Δηλαδή οι δύο παίκτες που ευχαρίστησε στην αποχαιρετιστήρια (;) συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον Σεπτέμβρη του 2011.

Για μία εφημερίδα που τηρεί στοργική στάση απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες του Παναθηναϊκού και που πετροβολεί αλύπητα άλλους, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως ή εξυπηρετεί διάφορα συμφέροντα ή οι άνθρωποί της πάσχουν από σύνδρομο διχασμένης προσωπικότητας...

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: