Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Απολογισμος - Pao Abroad!!!






Απολογισμος μια δυσκολης Παναθηναικης χρονιας απο τ΄αδελφια των PAO ABROAD


«Φίλοι και φίλες Παναθηναϊκοί, Σιγά σιγά μία δύσκολη αγωνιστική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Ο απολογισμός αυτής πολύ φτωχός για το μέγεθος του Παναθηναϊκού μας. Η τροπαιοθήκη μας αυξήθηκε κατά δύο μόλις κούπες, ένα πρωτάθλημα γυναικείας καλαθοσφαίρισης και ένα κύπελλο αντρικής καλαθοσφαίρισης μαζί με μερικές ακόμα διακρίσεις, την ώρα όμως που ιστορικά τμήματα του συλλόγου βιώνουν έναν γολγοθά.
Παρότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες το αντρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης να μας προσφέρει ένα ακόμα πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, ο Παναθηναικός Αθλητικός Όμιλος έζησε δύσκολες και ταπεινωτικές στιγμές για την ιστορία του σε μία χρονιά που σύσσωμη η Παναθηναική κοινότητα εύχεται να φύγει και όμοιά της να μη μας ξαναβρεί.

Πολλά τμήματα ξεκίνησαν την χρονιά με τεράστια οικονομικά αλλά και άλλων ειδών προβλήματα, την ώρα που στήριξη έβρισκαν μόνο στο πρόσωπο των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες για να στηριχθούν τα τμήματα αυτά είτε μέσω των συνδέσμων, είτε μέσω του Pao Abroad και πράγματι η αγάπη του κόσμου έπιασε τόπο στα περισσότερα από αυτά.



Δυστυχώς το τμήμα βόλλευ των αντρών μας έπεσε κατηγορία διότι παρά τις προσπάθειες όλων, δεν σταμάτησαν να παρουσιάζονται συνεχώς καινούρια προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η ώρα δεν είναι κατάλληλη για να αποδοθούν ευθύνες, ούτε βέβαια αποτελούν όλα αυτά δικαιολογίες για να τα παρατήσουμε.
Ως παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να πάρουμε τους πατεράδες που παρόλα τα αγωνιστικά προβλήματα των τμημάτων μας ή τις οικονομικές δυσκολίες των ίδιων πήγαιναν τα παιδιά τους κάθε Σαββατοκύριακο στο γήπεδο για να τα μυήσουν στον Παναθηναικό μας πολιτισμό.

Τα τριφυλλοφορεμένα πιτσιρίκια που ακόμα και σε ήττες των τμημάτων μας, με έκπληξη τα αντίκριζαν τα μάτια μας να χειροκροτούν όρθια τις προσπάθειες των αθλητών/τριών μας! Και πιό σημαντικό όλων, τους γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους κάτω από χίλιες δυσκολίες να προπονούνται και να αγωνίζονται με τα χρώματα του Παναθηναικού, γεννώντας έτσι μία νέα γενιά πρωταθλητών! Μία νέα γενιά πρωταθλητών που κάτω από όλες τις αντιξοότητες έμεινε κοντά στην αγαπημένη της ομάδα, γαλουχήθηκε με τις Παναθηναϊκές αξίες, σφυρηλάτησε έναν τίμιο και ισχυρό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα υψώσει την σημαία του Παναθηναϊκού πολύ ψηλά!

Οι πολλές και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε την φετινή χρονιά μπορούν να αποτελέσουν ένα σοφό μάθημα για όλους μας έτσι ώστε με μοναδικό σκοπό το καλό του Παναθηναικού μας να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου και να τον φέρουμε στην θέση που του αρμόζει!


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει πως ενωμένος είναι ικανός για το ακατόρθωτο και μπορεί να γκρεμίσει μέχρι και τα μεγαλύτερα εμπόδια! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παλικαρίσια κούπα των γυναικών μας οι οποίες ως μία οικογένεια μαζί με την Θύρα 13, πάλεψαν με νύχια και με δόντια ολόκληρη την χρονιά και στο τέλος της μας έκαναν όλους υπερήφανους! Είναι ώρα όλοι μας να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντως και να σταθούμε μαζί για την ιδέα που μας έκανε τους ανθρώπους που είμαστε!

Είναι ώρα όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως Παναθηναϊκοί και να στηρίξουμε τον σύλλογο που μας στήριζε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μας! Είναι ώρα όλοι μας να βγούμε μπροστά και να σκεπάσουμε ως ασπίδα το κορμί του Παναθηναϊκού που τα συστημικά όρνια κατατρώνε!

Ο Παναθηναϊκός είμαστε εμείς και στις πλάτες μας πρέπει να στηριχτεί η ελπίδα για το μέλλον του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας! Είναι ώρα ενωμένοι να κάνουμε ένα ακόμα θαύμα! Είναι ώρα να επιστρέψουμε τον Παναθηναικό στη θέση που του ανήκει»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: