Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Κάντε την Παιανία... φάρμα»



Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και δεν μπορεί να περιμένει κανέναν!


Για ακόμη μία φορά η γνωστή οικογένεια έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, ακόμη μια φορά απέδειξαν πόσο περαστικοί και λίγοι ήταν απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δικαίωσαν πανηγυρικά ότι αποτελούσαν παραχαράκτες της ιστορίας ενός τεράστιου συλλόγου που τον είχαν μόνο για την ικανοποίηση του εγώ τους και για παιχνίδια με ενοικιαστήρια.

Η Παιανία της αγάπης κοστολογήθηκε με 1.2 εκ το χρόνο και 500.000 ακατέβατα ( ωραία λέξη, ξυπνά μνήμες) από την οικογένεια της εγγύησης και του παρκαρίσματος. Η Παιανία που φτιάχτηκε από αγάπη στον σύλλογο και που θα δινόταν δωρεά έγινε η αφορμή για να δείξουν ακόμα μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πρακτικές τους ήταν τέτοιες ώστε να οδηγήσουν στην εξόντωση την ΠΑΕ. Παλιότερα ήταν η παραίτηση των ανδρείκελων και η διακοπή της αμκ και τώρα ο εκβιασμός στην Παιανία με κίνδυνο να μην πάρει αδειοδότηση ο σύλλογος.

Τριάντα χρόνια ιδιοκτησίας και η ΠΑΕ δεν έχει ούτε καρέκλα στο όνομα της, τριάντα χρόνια κοροϊδίας και κυνήγι φαντασμάτων. Τώρα μπορείτε κάλλιστα να πάρετε την Παιανία και να την κάνετε κέντρο διασκέδασης ή και φάρμα με γιδοβοσκό τον γνωστό Τουλούμπα ή ακόμα και προπονητικό των εταιριών σας. Με τόσους υποτακτικούς παλαίμαχους η στελέχωση δεν θα είναι δύσκολη.

Για το νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ προπονητικό τι να πει κάποιος, μόνο μπράβο αξίζουν στον Γιάννη Αλαφούζο που επιτέλους η ΠΑΕ αποκτά ένα δικό της περιουσιακό στοιχείο. Μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας, η οποία τον έχει ήδη γράψει με χρυσά γράμματα για κάτι που δεν έκαναν παράγοντες που μετράνε χρόνια στο σύλλογο. Παράγοντες που έβλεπαν και βλέπουν τον σύλλογο σαν τσιφλίκι τους και τόσα χρόνια μια κίνηση τέτοιας σημασίας δεν έκαναν, αλλά προτίμησαν συνεταιρικά να ρίξουν τον Παναθηναϊκό στην λαιμητόμο του Βοτανικού.

Η ιστορία γράφει και καλό είναι να το καταλάβουν άπαντες και να αφήσουν την εμπάθεια και την δικαίωση στο χρονοντούλαπο. Ήδη τους ξεπερνάνε τα γεγονότα , ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και δεν μπορεί να περιμένει κανέναν.

Υ.Γ Όσοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν τα γεγονότα παρακαλούνται να κάνουν στην άκρη μαζί με την γκρίνια τους και το κυνήγι του κραξίματος. Μπορούν να πάρουν μαζί τις κωλοτούμπες και την ανώνυμη αγέλη του Διαδικτύου και να αφήσουν τον Παναθηναϊκό ήρεμο μαζί με αυτούς που είναι εδώ στις χαρές και στις λύπες. Δεν απαλλαχτήκαμε από τα φερέφωνα του σωφέρ για να μας φορτωθούν καινούργια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: