Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Διωξε τους γαυρους απο τον Παναθηναικο μας!!!


O «παναθηναϊκός» Παναγόπουλος και οι «ικανοί» Στάμος, Παρθενόπουλος.

«Παναθηναϊκός» ο Παναγόπουλος, όμως το 2008, η κρατική τηλεόραση λογόκρινε την πορεία διαμαρτυρίας των «πράσινων» οπαδών...

Ο Γιάννης Αλαφούζος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, υπεραμύνθηκε τρεις επιλογές – συνεργάτες του: το Χρήστο Παναγόπουλο, το Βασίλη Παρθενόπουλο και το Γιώργο Στάμο.

Για το Χρήστο Παναγόπουλο μάθαμε πως τουλάχιστον είναι Παναθηναϊκός, παρά τις σουίτες στο Φάληρο. Για τους άλλους δύο πληροφορηθήκαμε πως παραμένουν στην ΠΑΕ γιατί είναι καλοί στη δουλειά τους.

«Με ποιους θα δουλέψω; Με άσχετους;», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Κατανοητή η τοποθέτησή του, αφού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο το να βρεθούν άτομα που να μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί ως υψηλόβαθμα στελέχη σε μία ποδοσφαιρική εταιρεία.

Από την άλλη, βέβαια, σε μία υπό οικονομική κρίση Ελλάδα, με την ανεργία στο κατακόρυφο, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως οι μόνοι κατάλληλοι και διαθέσιμοι για καίριες θέσεις στην ΠΑΕ είναι πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Για τον μεν Παρθενόπουλο, στο όνομα της διαφάνειας, θα ήταν συνετό η ΠΑΕ να παρουσιάσει τη δράση της Green Team, επί των ημερών του, και τον τρόπο που η θυγατρική εταιρεία μοίραζε χιλιάδες «δώρα» μέσα από την εφημερίδα Derby.

Για τον δε Στάμο, δεξί χέρι κάποτε του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη, τα έχουμε γράψει πολλές φορές (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Όσον αφορά την περίπτωση του («μαυρισμένου» στις εκλογές της ‘Συμμαχίας) κ. Παναγόπουλου, θέλουμε να εστιάσουμε σε μία επικοινωνιακή αντίφαση:

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για το 2008. Ο ίδιος είχε εισχωρήσει στην ΠΕΚ γιατί είχε κουραστεί να «τρώει ξύλο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Μάλιστα σημείωσε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος τον ήθελε στο πλάι του, επειδή είναι άνθρωπος των ΜΜΕ, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια. «Και αυτό έκανα», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα ένας άλλος άνθρωπος των media, ο Χρήστος Παναγόπουλος, είδε την κρατική τηλεόραση, της οποίας ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος το 2008, να αποκρύπτει τη μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ στη χώρα για αθλητικούς λόγους.

Η κουβέντα για τα στελέχη της ΠΑΕ δεν εξαπλώθηκε και στην περίπτωση του Σάββα Παπαδόπουλου της ΓΗΠΕΛ. Ωστόσο η φράση του Γιάννη Αλαφούζου «δεν έχει νόημα η ιστορική αναδρομή», δηλαδή το να λογοδοτήσει η ΓΗΠΕΛ και να μάθουμε πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δείχνει πως υπάρχει και με αυτόν ταύτιση απόψεων. Με το μόνη διαφορά πως ο κ. Παπαδόπουλος ισχυρίζεται πως λογοδοσία... έχει γίνει (διά του ίντερνετ).

Green-ιάρης


Σχολιο El Loco: ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΟΨΕ ΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ...
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: