Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

O ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α...


Ο ΣΚΑΙ είναι ίσως το μαναδικό MME ως τώρα που έχει προβάλλει τόσο έντονα την αναφορά της προκήρυξης στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη («σημαντικό χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής»….τον αποκαλεί η οργάνωση) εξαιτίας της σχέσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον αδελφό του Μιχαλολιάκου, δικηγόρο Μιχαλόλια.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
      null
   
Ως ένα «σημαντικό χρηματοδότη» της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει το εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

«… το μήνυμα του [Γεωργίου] Παπαδόπουλου φροντίζει να μεταφέρει ο Τ. Μιχαλόλιας, αδελφός του ‘φύρερ’, με διασυνδέσεις στους επιχειρηματικούς κύκλους, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνδέεται σήμερα με έναν σημαντικό χρηματοδότη της Χ.Α., τον εφοπλιστή Μαρινάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε τη πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες», τονίζοντας πως προέβη στις «πολιτικές εκτελέσεις» των μελών της ΧΑ ως «αντίποινα» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη.Ο ΣΚΑΙ είναι ίσως το μαναδικό MME ως τώρα που έχει προβάλλει τόσο έντονα την αναφορά της προκήρυξης στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη («σημαντικό χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής»….τον αποκαλεί η οργάνωση) εξαιτίας της σχέσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον αδελφό του Μιχαλολιάκου, δικηγόρο Μιχαλόλια. Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του SKAI> - See more at: http://arouraios.gr/2013/11/party-kanoun-ston-skai-gia-tin-anafora/#sthash.X1auokQh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: