Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

P.A.O BC presents «The Return of the KING»,with Zeljko Obradovic


Λίγα λόγια για τον πρωταγωνιστή...

Ήσουν ότι ελπίζαμε και πιστεύαμε. Δημιουργός, καθοδηγητής, δάσκαλος. 

Αν ήσουν κλασικός συνθέτης θα έγραφες τόσες συμφωνίες, όσοι και οι τίτλοι σου. Αν ήσουν ζωγράφος θα είχες εισάγει καινούριο είδος στην ζωγραφική και θα σε θαύμαζαν για δεκαετίες. Αν ήσουν σκηνοθέτης θα είχες 8 Όσκαρ, όσες και οι ευρωλίγκες σου. Αν ήσουν τραγουδιστής θα είχες 12 άλμπουμ στο Νο1 όσα και τα πρωταθλήματα που έχεις. Αν ήσουν ηθοποιός θα είχες 8 Χρυσές Σφαίρες όσα τα κύπελλα που έχεις..

Δεν ήσουν τίποτα απο όλα αυτά. 

Ησουν η έμπνευση μας, ο καθοδηγητής μας. Ήσουν ο πατέρας μας , ήσουν ο μαέστρος που έλειπε απο την πράσινη ορχήστρα. Ήσουν η ενσάρκωση των Παναθηναικών ιδεών και αξιών. Ήσουν καπετάνιος σε φρεγάτα, με φουρτούνες και νηνεμία. Ήσουν πάντα κύριος και πάντα Άντρας. Πρώτος να αναλάβεις τις ευθύνες της ήττας και τελευταίος στις δάφνες των θριάμβων. Ήσουν ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 

Σεβόσουν πρώτα απο όλα τον αντίπαλο. Μπόλιασες την ομάδα με πραγματική νοοτροπία νικητή. Έγινες ο μοναδικός  προπονητής που όλοι οι αντίπαλοι σέβονται και φοβούνται γιατί είσαι γεννημένος πρώτος. Έγινες εφιάλτης που τους ξύπναγε ιδρωμένους στην μέση της νύχτας. Έγινες δυνάστης των ονείρων τους. Είσαι ικανός να πάρεις ομάδα ποδοσφαίρου και να την οδηγήσεις στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Βρέθηκα έξω απο τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ όταν κάποιοι σε αμφισβήτησαν. Το χειροκρότημα εκείνο θα μου μείνει αξέχαστο. 10 χρόνια νωρίτερα περίμενα υπομονετικά να βγείς εσύ και η ομάδα μετα την ήττα απο την Μπενετόν στο Τρεβίζο για να σου μιλήσω και να να βγούμε μαζί φωτογραφία (και ήταν και κουνημένη). Περιμένω να ξαναγυρίσεις για να μου την υπογράψεις.



Γύρνα να τελειώσεις αυτό που δημιούργησες..ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ...





HOME OF THE KING

THE KING HIMSELF
(ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ)  


15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ


ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ..

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


επίλογος..

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: