Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Στον κόσμο όχι στους «αυλικούς»!

Υπό διαφορετικές συνθήκες, κάτι τέτοιο δεν θα αποτελούσε είδηση... Από τη στιγμή όμως που για χρόνια μας είχαν μάθει σε διαφορετικές καταστάσεις, όπου η ΠΑΕ αδιαφορούσε επιδεικτικά για τις ανάγκες και τα «θέλω» του κόσμου, τα δεδομένα αλλάζουν. Σε τέτοιο βαθμό που να χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός οτι πλέον η διοίκηση αφουγκράζεται τον κόσμο και κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους...



Τελευταίο παράδειγμα; Το Bazaar στην Λεωφόρο που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό, μετά την επιτυχία που είχε τα Χριστούγεννα. Κάτι που οδήγησε τους υπεύθυνους της ομάδας να το διοργανώσουν και πάλι ενόψει του Πάσχα. Μία κίνηση απλή, αλλά παράλληλα τόσο σημαντική για τον κόσμο, που βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι που τον σκέφτονται.



Γιατί το λέω αυτό; Στα χρόνια της... μονοκρατορίας στον σύλλογο, τα είδη που είχαν απομείνει στις αποθήκες της GreenTeam θα κατέληγαν στο γραφείο κάποιου υποτακτικού, προκειμένου να τονώσει τις κυκλοφορίες της εφημερίδας του. Τώρα; Τώρα, προσφέρονται στον κόσμο, σε συμβολικές τιμές.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως στην ΠΑΕ έχουν ανοιχτά τα... αυτιά τους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα τον κόσμο της ομάδας και όχι τους υπαλλήλους που έκαναν το άσπρο - μαύρο.



πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: