Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...



... Γήπεδο ΜΟΝΟ στη Λεωφόρο!!!!






ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ:


***Το Παναθηναικό Κίνηµα θα ειναι παρόν στις Δηµοτικές εκλογές του Μαίου µε ενα καταπράσινο ψηφοδέλτιο.
Μια ανεξάρτητη πρόταση για την Αθήνα,µια δυνατή φωνή για τον σύλλογο στον δήµο της Αθήνας***
Επειδή η παραπληροφόρηση από την πλευρά του κ.Καμίνη συνεχίζεται, νιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τον κόσμο του Συλλόγου για τα εξής

• 2006: Νόμος διπλής ανάπλασης (3481/06)

Προβλέπεται η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου εως 40.000 θέσεων, κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης και εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ίδιων με τις υπάρχουσες Με τον ίδιο νόμο το υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου στη Λεωφ. Αλεξάνδρας παραμένει και χρησιμοποιείται μέχρι την αποπεράτωση του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στον Ελαιώνα. Το γηπεδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας χαρακτηρίζεται κοινόχρηστος χώρος πρασίνου.

• 2008: Απόφαση ΣΤΕ (λόγω προσφυγής ΣΥΡΙΖΑ) κρινεται αντισυνταγματικός ο ν.3481/06, ως προς την κατασκευή του εμπορικού κτηρίου και του κτιρίου.του Δήμου και όχι ως προς το γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

• 2011: Νόμος Μπιρμπίλη- Σηφουνάκη(3983/11 ).Καταργεί τον Ν. 3481/2006 εκτός από
την διάταξη που χαρακτηρίζει χώρο πρασίνου την Λεωφόρο.
Το Άρθρο 4 του συγκεκριμένου Νόμου αναφέρει :
Απαραίτητη Προϋπόθεση για την έκδοση της αδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων ΠΛΗΝ του γηπέδου ποδοσφαίρου είναι η ολοκλήρωση της κατεδάφισης των
υφιστάμενων αθλητικωv εγκαταστασεων στην περιοχη της Λεωφόρόυ Aλεξάνδρας.
.
• Το κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιων εξαφανiζεται.
• Ο νόμος αυτός απαιτεί τη συμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων και στη συνέχεια την έγκριση του με Προεδρικο Διαταγμα.

• Απο τον Μάρτιο του 2011 έως τον M άρτιο του 2012 ο Δήμαρχος Αθηναίων (κ.Καμίνης) εκμεταλλευεται το διoικητικο κενό στον (πρoσωρινή διοίκηση με περιoρισμένες αρμοδιότητες, που δεν μπορεί να υπογράψει καμία σύμβαση) και αμφισβητώντας για πρώτη φορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου της Λεωφόρου, προτείνει την υλοποίηση του έργου χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Α.Ο, ισχυριζόμενος ότι ο ΠΑΟ δεν είναι ιδιοκτήτης και συνεπώς ούτε φορέας υλοποίησης του έργου και αρα δεν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του. Την θέση αυτή του Δημάρχου υιοθετεί ο ΟΡΣΑ και το ΥΠΕΚΑ.

• Τον Μαιο του 2012 η τότε διοίκηση Μακρόπουλου, σε συνάντηση με τον κ. Καμίνη και τον ΟΡΣΑ, αναδεικνύει το πρόβλημα και εκφράζει την διαφωνία της και ο Δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει να συντάξει νέα συμφωνία μεταξύ ΠΑΟ και Δήμου Αθηνάιων ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Π.Α.Ο. Η συμφωνία αυτή δεν έγινε ποτέ και το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος προωθείται στο ΥΠΕΚΑ, χωρίς να ληφθούν καθόλου υπόψιν οι αντιρρήσεις και οι προτάσεις του ΠΑΟ.
Τον Φεβρουαριο του 2013 ψηφίζεται ο Nόµoς 4117/13 που επιτρέπει την υλοποίηση καποιων έργων στην Λεωφόρο, και ΚΑΤΑΡΓΕΙ το όρθρο 4, του Ν.3983/2011. Με τον νέο νόµο το γήπεδο ποδοσφαίρου της Λεωφ. Αλεξανδρας µπορεί να λειτουργεί µέχρι την έκδοση άδειας λειτουργίας του νέου πoδoσφαρικου γηπέδου στον Ελαιώνα και για πέντε ακόµα έτη .

• Στις 14/05/2013 εκδίδεται το Προεδρικό Διάταγµα το οποίο τελείως παράνοµα επαναφέρει σε ισχύ τις καταργηθείσες διατάξεις µεταξύ των οποίων και το άρθρο 4, που γκρεµίζει την
Λεωφόρο ανεξάρτητα από την ολοκληρωση της κατασκευής νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου
Και αγνοεί επιδεικτικά το νέο νόµο 4117/2013.
Ο Π.Α.Ο.καταθετει στο Συμβουλιο της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως του Προεδρικού
Διατάγµατος,για να διασφαλισει το µοναδικο περιουσιακό του στοιχειο, καθώς και την κατασκευή νέων αθλητικων εγκαταστασεων και ζητει να ισχυσει ο νόµος και όχι ο καταργηθείς νόµος.

• Και φτανουµε στο σήµερα, οπου ο Δήµος Αθηναιων ασκει παρέµβαση κατά της αίτησης ακύρωσης του Π.Α.Ο.;ζητώντας ναµην ακυρωθεί το Προεδρικό Διάταγµα και άρα να ισχύσουv οι καταργηθείσες διαταξεις µε µοναδικό επιχείρηµα ότι το γήπεδο της Λεωφόρου δεν ανήκει στον Ερασιτέχνη, αλλά στο Δήµο ~-θηναίων και συνεπώς ο Α.Ο.δεν έχει έννοµο συµφέρον να ζητήσει την ακύρωση του Προεδρικου Διατάγµατος.

• Με πρόσφατες δηλώσεις του ο Δήµαρχος τονιζει οτι επιτρέπει στον Παναθηναϊκό, δηλαδή µας κάνει τη χάρη, να χρησιµοποιούµε το γηπεδο και τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Τα συµπεράσµατα στον κόσµο της οµάδας και στους Δηµότες Αθηναίων

 Σχολιο Εl Loco:
 Στηριζουμε το Παναθηναικο Κινημα γιατι πολυ απλα ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ - ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ - 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ - 
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ  ...ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: