Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Bαγγέλας: Έγκλημα & Ήθος!!!


ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!


Εγκληματική οργάνωση με Μαρινάκη και σία…

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

                                    
Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας, όπου περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον κ. Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο 


ΣΧΟΛΙΟ EL LOCO:

Εχω πεσει απο τα συννεφα, απιστευτο!!! Πως γινεται ενας ανθρωπος σαν τον Βαγγελη Μαρινακη να υποκυπτει σε εγκληματικες πραξεις;;; Απιστευτο για εναν ανθρωπο που σε ολη του την ζωη, μας διδασκε ηθος!!!
Μαλλον φταινε οι κακες παρεες, παρασυρθηκε!!!
ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!
Μπορα εναι, θα περασει!!! Αλλωστε ο φιλος σου ο Σαμαρας εχει φροντισει και γι' αυτο:
'' Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΦΛΗ ''Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΠρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: