Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΑΡΑ...ΨΥΧΑΡΑ...


...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!
Το σηριαλ με την επιστροφη του Καραγκουνη (που τοσο πολυ καιγοταν οι αρδ) ελαβε τελος αφου οι δυο πλευρες δεν κατεληξαν σε συμφωνια γιατι πολυ απλα κανενας τους δεν το ηθελε περισσοτερο απο τον αλλον.
 Κατα την γνωμη μου, ουτε κρυο - ουτε ξεστη, ο Παναθηναικος  ειναι υπερανω ολων.
Ενοειται οτι θα γουσταρα να ξαναεβλεπα τον ''τυπαρα'' με την πρασινη φανελα στον Ναο αλλα πανω απ' ολα ειναι η ομαδα κ θεωρω πως ο Καρα δεν θα μπορουσε ν' αποδεχτει τον ρολο του κομπαρσου και αυτο ισως να χαλουσε την υγεια της ομαδας.


Ο Καρα μεγαλωσε με τον Παναθηναικο στην καρδια του και πολλοι απο εμας μεγαλωσαμε με τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε, ματωνοντας την πρασινη φανελα με το παθος και την αγαπη του για τον Παναθηναικο και τον ευχαριστουμε για ολα. 
Αφηνοντας στην ακρη το συναισθηματικο κομματι και βλεποντας τα πραγματα στυγνα πιστευω οτι δεν θα μπορουσε να προσφερει στον σημερινο Παναθηναικο κατι παραπανω περα απο την χαρα να τον ξαναδουμε με την πρασινη φανελα. 
 Δεν υπαρχει λογος να φαγωνομαστε μεταξυ μας για τον αν επρεπε να επιστεψει ή οχι Καραγκουνης ( ξεσαλωσαν τα ορφανα του Τζιγγερ παλι) οπως και δεν επρεπε να κρατησουν  τοσο πολυ καιρο η διαπραγματευσεις και σε αυτο ευθυνονται και οι δυο πλευρες.


Οι σχεσεις Καρα-Αλαφουζου δεν ηταν και οι καλυτερες αλλα αυτο πιστευω δεν θα μπορουσε να αποτρεψει την επιστροφη του αν ο Καρα εριχνε τις οικονομοικες  απαιτησεις του και δεχοταν να παιξει εναν διαφορετικο ρολο στην ομαδα απο αυτον που θα ηθελε. 
Ο Καρα δεν νιωθει ετοιμος να κρεμασει τα παπουτσια και αυτος ηταν ο λογος που οι διαπραγματευσεις κρατησαν δυο μηνες τωρα ευελπιστωντας πως θα εκανε ενα καλο συμβολαιο μετα το μουντιαλ για να κλεισει την καριερα του. 

 Τα χρηματα δυστηχως δεν περισευουν στον Παναθηναικο, ο Καρα περιμενε κατι καλυτερο και αργησε ν' απαντησει, ο Αλαφουζος ηταν ηδη ενοχλημενος  απο καποιες δηλωσεις του παρελθοντος, ο Αναστασιου δεν καιγοταν και ετσι φτασαμε στο τελος  ενος σηριαλ - τροφη διχονοιας των αρδ και των νοσταλγων του Τζιγγερ!!! 
 Βγηκε λοιπον  μπροστα ο Αλαφουζος λυνοντας τα χερια του Αναστασιου-Νταμπιζα για να μην δημιουργηθουν παιρετερω προβληματα στην ομαδα και για να συνεχισει να δουλευει με ηρεμια πανω στην φιλοσοφια που εχει χαραξει. 
Θα επρεπε ομως να ειχε ξεκαθαριστει πολυ νωριτερα και οχι ν' αφηνουμε τα αρδακια κ τους παρατρεχαμενους να ξεσαλωνουν θελοντας να δημιουργησουν προβλημα στην ομαδα...


Ο  Καρα θα μπορουσε αν πραγματικα ηθελε να  ερχοταν περυσι που ο Παναθηναικος τον χρειαζοταν, εχοντας ρολο πρωταγωνιστη και οχι κομπαρσου  στην ομαδα αλλα μας γυρισε την πλατη για την Φουλαμ.
 Ολοι το συμφερον μας κοιταμε και ο Παναθηναικος το δικο του γι' αυτο λεω ουτε κρυο-ουτε ζεστη.
  'Οσο και να γουσταρουμε  έναν παίκτη αυτό που έχει μεγαλύτερη  σημασία είναι το συμφέρον της ομάδας και οι ανάγκες που έχει αυτή για να επιτύχει τους στόχους της. Κανένας δεν είναι πάνω από το τριφύλλι όποιος κι αν είναι αυτός. Τον ευχαριστούμε  για ότι πρόσφερε, τον αγαπάμε αλλά συνεχίσαμε την ζωή μας ακόμα όταν κι όταν  έφυγε ο Μητσαρας,ο Βαζεχα, ο Σισε ... το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που δεν θα έρθει ο  Καραγκούνης, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ'όλα.....


Ο κοσμος του Παναθηναικου ξερει ν΄αγαπαει και να τιμαει οσους προσφεραν την ψυχη τους στην ομαδα και ο Καραγκουνης ειναι ενας απο αυτους.... 
Ο Παναθηναικος βρισκεται σε μεταβατικο σταδιο, οι εποχες εχουν αλλαξει, τα χρηματα δεν περισσευουν,  με διαφορετικη φιλοσοφια, ενας για ολους και ολοι για εναν  οπου  ''ο τυπαρας'' θα δυσκολευοταν να προσαρμοστει και να δεχτει να βρισκεται αρκετες φορες μεταξυ παγκου κ εξεδρας.
Καλη τυχη οπου κι αν πας Γιωργαρε σ΄αγαπαμε ποτε δεν σε ξεχναμε και ειμαι σιγουρος πως θα σε ξαναδουμε με την πρασινη φανελα οταν πραγματικα θα ειναι η καταλληλη στιγμη και οταν θα το θελεις σαν τρελος...  Εις το επανειδειν ...

Υ.Γ. '' Το μονο που θελω ειναι να ξαναφορεσω την πρασινη φανελα και να κλεισω την καριερα μου με το τριφυλλι στην καρδια '' .Αυτο θα ηθελα ν΄ακουσω απο τον ''Τυπαρα''
( χωρις απαιτησεις, ρολους, διαπραγματευσεις και παπαριες) 
Η αγαπη για τον Παναθηναικο ειναι αδιαπραγματευτη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: