Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Φτιάξε ομάδα να κερδίζεις χωρις διατησια!!!


Τόσα χρόνια ακούμε το ανάποδο..
ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, λες και η διαιτησία είναι αθλητικός σύλλογος η ποδοσφαιρική ομάδα.
Και σήμερα σφαγή.
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ..


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΟΦΣΑΙΤ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΦΑΟΥΛ.
5 ΟΦΣΑΙΤ.. ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ..5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ.
 




ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ


ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΠΕΝΑΛΤΥ (που λέει και ο βαρούχας που πλέον τον συμπαθείτε όλοι οι γαύροι), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΝΕΤΕ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΜΕ 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (πανευρωπιακό ρεκόρ εννοείται) .ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ..



ΥΓ..90 ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.. ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ? ΣΤΟΥΣ 100?? ΣΤΟΥΣ 350???

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΟΦΣΑΙΤ Η ΧΕΡΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ αύριο εξώφυλλο για σφαγή απο τον ΣΠΑΘΑ και πως παίζουν οι δανεικοί και τα παρατήματα.ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ «ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΕΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ» Η ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ «ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ»

Yγ2..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: