Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

"Όταν δεν υπάρχει μια στάλα αξιοπρέπεια..."

Ένα ακόμη πρωτάθλημα του κωλου συνεχίζεται ...και ο Παναθηναϊκός  ακόμη συμμετέχει  σε αυτή την παρωδία που έχει ως  μοναδικό σκοπό ν'  ανακηρύσσει πρωταθλητή το έκτρωμα του Μαρινάκη.
Δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να χάνουμε την ώρα μας. Αλαφούζε, πάρε την ομάδα και φύγε, δεν αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού να συμμετέχει στο πιο βρόμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Στο χέρι σου είναι να γράψεις ιστορία ή να κατηγορηθείς και εσύ για συνέργεια...όπως έκαναν και οι προκάτοχοι σου.  Με φωνές και τιτιβίσματα δεν αλλάζει τίποτα.
Κουράστηκα να νιώθω αηδία κάθε Κυριακή για τις βρομιές των άλλων ...αηδία ας νιώσουν τα πρόβατα του Μαρινάκη αλλά για να νιώσουν θα πρέπει να έχουν αξιοπρέπεια και επειδή είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτούς ας τους αφήσουμε να πνίγουν στο βούρκο που έχουν μάθει να ζουν.
Εμείς θα συνεχίσουμε να νιώθουμε περήφανοι Παναθηναϊκοί στις χάρες και τις λύπες πάντα μαζί γιατί πολύ απλά είμαστε η μοναδική αχτίδα φωτός σ’ένα βρόμικο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την προηγουμένη Κυριακή ( όπως πάντα άλλωστε) είχαμε το χειρουργείο του Καλογεροπούλου όπου μεταξύ άλλων εμπνεύσεων ανακάλυψε το τρίτο χέρι του Πετριτς .Το θέμα όμως δεν είναι η αδικία σε μια φάση στο '92 αλλά η γενικότερη διαχείριση του ματς από τον Καλογερόπουλο.
Όταν τα ''ανθρωπινά λάθη'' γίνονται μόνο από την μια πλευρά και πάντα υπερ του Ολυμπιακού τότε δεν είναι λάθη, είναι προμελετημένα εγκλήματα με πρόθεση. Φάουλ, κάρτες, οφσάιντ χερια-ποδια, πέναλτι,  όλα υπερ του εκτρώματος για να καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τα Μμε να τα βλέπουν όλα ωραία και καλά.
 Ο Γαύρος και τα παραρτήματα του  να κερδίζουν και άσε  τον Παναθηναϊκό να φωνάζει, θα βραχνιάσει κάποια στιγμή και θα σταματήσει. Η βρομιά οδηγός του πιο βρομερού!!!


Η διαιτησια του Σπαθα στο χθεσινο παιχνιδι, καρμπον με του Καλογεροπουλου που πλεον φαινεται ξεκαθαρα πως στα σεμιναρια των διατητων  μαθαινουν μονο ενα πραγμα: 
Κανε τα παντα, χωρις κανενα φοβο, για να κερδισει ο Μαρινακης.
Αλλωστε η διαιτησια του Σπαθα ανετα μπορει να θεωρηθει 50-50 κι ας ηταν 50 υπερ του Μαρινακη και 50 κατα του Μπορο-θρυλου. Μια οικογενεια ειναι αλλωστε!!!


Γι' αυτό κανείς δεν μπορεί να δει με συμπάθεια τους Έλληνες διαιτητές...αφου βλέπεις ρε αγορι μου Σπαθα οτι δεν μπορούν τα παλικάρια, με ανύπαρκτα οφσάιντ, φαουλ και κόκκινες προσπαθείς να τους σπρωξεις; 
Ένας σοβαρός διαιτητής παίρνει την μπάλα, τη στήνει στα 11 βήματα και λέει στον Μήτρογλου εσύ μακρυά, μη με κάνεις να δίνω επανάληψη...κι αν δεν του δίνουν αφορμή να σφυρίξει πέναλτι, να πάει να το κάνει ο ίδιος, λίγη φαντασία θέλει. 
Με τέτοια ημίμετρα και μισές δουλειές δεν πάς πουθενά κύριε Σπάθα και δικαιωνεις τον  Αλαφουζο που σε θεωρει εγκληματια!!!


Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα πρεπει αμεσα να  ενημερωσει τις ομαδες για τους αγωνες κοντρα στον Ολυμπιακο τι ειναι το οφσαιντ και  μεχρι πόσοι παίκτες πρεπει να σε καλύπτουν για να μην εισαι οφσάιντ αν δεν φορας κοκκινα ωστε να μην υπαρχουν διαμαρτυριες!!!
Το οτι δεν σφύριζε μπρός-πίσω κάθε φορά που περνούσαν τη σεντρα οι του Αστέρα, πρέπει να καταμετρηθεί στα υπέρ της χθεσινης διαιτησίας. Να τα λεμε και αυτα!!! 
Επιπλεον, εξηγει και το γεγονος πως αγαπητικος του Βαγγελα, ο Μπορο-θρυλος δεν εχει βγαλει καμια ανακοινωση για τα σφυριγματα του Σπαθα.


ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ!!!
 

ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ 
ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ!!!


Οπως τοτε, ετσι και τωρα...σημερα παιζουμε παλι με τον Ατρομητο αλλα αυτη την φορα στην Λεωφορο ...τιποτα δεν ειναι τυχαιο αρκει να κανουμε την δραση μας- αντιδραση και αντισταση κατα της βρομιας της λιγδας και του Βαγγελα!!!


ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ. 
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ  Ν' ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!

EL LOCO
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: