Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο κατήφορος συνεχίζεται…



Η επιστροφή μου από την Τρίπολη δεν συνοδεύτηκε με το διπλό αλλά με πάρα πολύ μεγάλη αγανάκτηση. Ο Παναθηναϊκός είναι καμένη γη σαν ομάδα και αυτό πολύ δύσκολα μπορεί ν' αλλάξει.

Η παρτίδα δεν σώζεται ούτε με αλλαγές προπονητών-γυμναστών αλλά ούτε και με μεταγραφές.
Η ομάδα είναι τόσο αδούλευτη που ότι μερεμέτι κι αν προσπαθούν να κάνουν δυστυχώς η εικόνα της ομάδας μας παραμένει σταθερά ΑΘΛΙΑ.
Θεωρώ πως η χρονιά τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα χάθηκε και το μόνο που μένει είναι να δούμε τις κινήσεις που θα γίνουν απ' όλους για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Καλό θα είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει από τώρα και όχι να περιμένουμε το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται άλλωστε.
Έχουν πονέσει τα μάτια μας και η καρδιά μας, δεν πάει άλλο. Ούτε με θαύμα, δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας για να μην ταλαιπωρούμαστε άδικα.


Από τη στιγμή που η εικόνα της ομάδας παραμένει το ίδιο τραγική, έχοντας ή μη τον κόσμο στο πλευρό της, τότε ίσως είναι καλυτέρα να παίξουμε με άδειες εξέδρες ως το τέλος της σεζόν.
Είναι άδικο να ζητάς από τον κόσμο την στήριξή του, όταν δεν σέβεσαι την αγάπη, την άδεια του τσέπη και την ταλαιπωρία του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού νιώθει προδομένος και αγανακτισμένος και θεωρώ αναμενόμενο να ξεσπάσει σε ότι και όποιον βρει μπροστά του.

Οι μπάτσοι, όπως πάντα, είναι προκλητικοί όπως και η εικόνα της ομάδας μας και με τόσες προκλήσεις είναι αδύνατο να μην αντιδράσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Θεωρώ πως η απουσία του κόσμου στην παρούσα φάση ίσως να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα από τη στιγμή που ο μόνος λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο πλέον είναι για να κράξει τους παίκτες και τη διοίκηση αλλά και για να τα σπάσει.

Ποδόσφαιρο από αυτήν την ομάδα δεν πρόκειται να δει, όποτε το μόνο που του μένει είναι η κατακραυγή .



Υ.Γ:
Η υπομονή μου αδέλφια εξαντλήθηκε. Η άθλια εικόνα της ομάδας μας με κάνει απαισιόδοξο και γι' αυτό πιστεύω, ότι η χρονιά έχει χαθεί παρόλο που είμαστε μόνο στους -2 από τους απογόνους.
Το χάλι των απογόνων είναι μεγαλύτερο από το δικό μας αλλά με τη βοήθεια της παράγκας μπορεί πιο εύκολα να βελτιωθεί.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει και δεν θέλει να παίρνει βρόμικα πρωταθλήματα και γι' αυτό αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε καθαρά τότε καλυτέρα να το χάσουμε.


Παναθηναϊκός, δεν γίνεται αλλιώς!!!

5 σχόλια:

  1. Kata ta alla dioxname kosmo to kalokairi. den mas ekane kanenas k tous diname daneikous gia na tous ksefortothoume...
    ti allo tha doume se ayti tin omada, exei sovari asthaineis.

    edo ta leei poly sosta

    http://www.sportsecrets.gr/?p=2060

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ:ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ZΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ MOY ΛΑΤΡΕΙΑ AYΤΗΣ (THΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ,ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ "ΚΑΜΑΡΙΑ" ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ-ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!!!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ Ν' ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα rallakia13
    +13 αδελφε και βαλε!!!
    σε νιωθω αδελφε και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ξεπερασεις ολα τα θεματα που σε απασχολουν. εισαι παναθηναικος φανατικος και ειμαι σιγουρος πως θα ανακαμψεις αδελφε!!!
    ελπιζω ν΄ανακαμψει και η ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +13.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδέρφια καλησπέρα. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από το θέαμα που παρουσιάζει η πανάθα, αλλα θα διαφωνήσω ότι είναι το χειρότερο που έχουμε δει. Μην ξεχνάτε τον μπάκε, τον σκάζνι, τον malezzanni, και φυσικά την χρονια του '97 όταν βγήκαμε 5οι! Το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπουμε αυτό που θέλουμε, αλλα πρέπει να σταθούμε στην ομάδα και στα δύσκολα! ευκαιρία να πάμε γήπεδο το σάββατο, τώρα που ακυρώθηκε η τιμωρία. Όλοι μέσα, για την πανάθα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: