Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

“Θα μαζευτούμε 30.000 Παναθηναϊκοί”



"Ο συντάκτης της επιστολής προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία οπαδοί του Τριφυλλιού ζητούν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα μίλησε σε αθλητική εφημερίδα.

Προ ημερών, λοιπόν, εστάλη στα γραφεία του Παναθηναϊκού μία επιστολή με την οποία απλοί φίλαθλοι της ομάδας ζητούσαν να γίνει ΑΜΚ έτσι ώστε να μπορέσουν να αγοράσουν μετοχές και να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο. Ο εμπνευστής αυτής της κίνησης ονομάζεται Γιώργος Βαλάσης.
Ιδού η επιστολή:


“Υπ’ όψιν προέδρου Παναθηναϊκού, μετόχων και μελή του Δ.Σ. ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Αγαπητοί κύριοι
,
Λέγομαι Βαλάσης Γιώργος και εκπροσωπώ μια μικρή ομάδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού μας.
Να σας ενημερώσω επίσης ότι εγώ και η ομάδα που εκπροσωπώ είμαστε απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, με μικρή οικονομική επιφάνεια και δεν εκπροσωπούμε κανέναν σύνδεσμο και κανέναν παράγοντα παρά μόνο τον εαυτό μας.
Λόγω των τελευταίων γεγονότων στον Παναθηναϊκό (έλλειψη μετόχων και θέλησης να χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ) κάναμε τη σκέψη και προτείνουμε προς τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Δ.Σ. να προβεί σε συζητήσεις και να αποφασίσει την ανοιχτή αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με σκοπό τη χρηματοδότησή της από φίλους (φιλάθλους) του Παναθηναϊκού”.

Ο κ. Βαλάσης μίλησε στην «Εξέδρα» για την επιστολή που έστειλε στην πράσινη ΠΑΕ. Διαβάστε τα όσα είπε:

- Κύριε Βαλάση, πόσους εκπροσωπείτε;

«Είμαστε περίπου 100 φίλαθλοι και θέλουμε να βρεθεί μια λύση για την ομάδα».

- Τι δουλειά κάνετε;

«Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, σε μια εταιρεία πληροφορικής, αλλά έχουμε μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο. Κάποιοι, μάλιστα, είναι πολύ ευκατάστατοι».

- Πόσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να μαζευτείτε;

«Γιατί όχι και 30.000».

- Και τι ποσό μπορεί να μαζευτεί;

«Ακόμη και 15 εκατ. ευρώ. Γιατί όχι; Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει ένα πλούσιο κλαμπ».

- Θα συνεχίσετε τις επαφές;

«Φυσικά. Θέλουμε να κάνουμε μια πρώτη έρευνα πόσοι μπορούν να μαζευτούν. Στην πορεία θα δούμε τι θα κάνουμε».

- Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους μετόχους;

«Ο κόσμος θα πρέπει να είναι συμμέτοχος. Να τον υπολογίζουν και να ξέρουν ότι όποιος δεν θέλει να βάζει λεφτά θα φεύγει»."


www.prasinanea.gr/

El Loco: Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ακούστε τον καλά μέτοχοι-αμέτοχοι και βάλτε καλά μέσα στο μυαλό σας ότι έτσι όπως μας θέλετε εσείς ποτέ μας δεν θα γίνουμε εμείς.

6 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    ωραιος ο φιλος!κ εγω αυτη την λυση θεωρω καταλληλοτερη!αφου δεν βρισκεται καποιος 'λεφτας' ας παρουμε εμεις την παε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +13, αδελφε!!!
    ονειρο που δυσκολα θα μας αφησουν να το κανουμε πραξη γιατι ο παναθηναικος ειναι μαγαζι γωνια γι΄αυτους. Τουλαχιστον ο κοσμος δειχνει την αγαπη του για την ομαδα ακομη μια φορα και αρχιζει η δραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι μαζι παιδια.Δυνατα εναντια στα συμφεροντα καποιων που θελουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μαγαζι τους για ξεπλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ...ΕΙΝΑΙ 100% ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΗΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤ-ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΙΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλη καλη ιδεα,μακαρι να προχωρησει και να γινει δεκτο απο την ΠΑΕ.Και πιο λιγα λεφτα θα βαλουν οι τσιγκουνηδες και παραπανω φραγκα θα μαζεψουμε.Θα παρω το τρενο και θα κατεβω Αθηνα να συμμετασχω στην αυξηση
    ΠΑΟ Θρησκεια και στην επαρχια
    ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα rallakia 13
    +13, αδελφε!!!
    δεν θα τους περασει αδελφε!!!
    ο λαος του παναθηναικου θα σαρωσει τα παντα στον διαβα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: