Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!!!



4-2 σε οικογενειακό διπλό εσείς, 4-2 σε ένα ματς ζωής ή θανάτου εμείς!!!

Πέρα από την διοικητική ανεπάρκεια της ομάδας μας, οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος και ότι βγει. Ας το χάσουμε με το κεφάλι ψηλά, τουλάχιστον!!!
Σ' ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός, έπειτα από πολύ καιρό, έπαιξε σαν Παναθηναϊκός και κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.
Σισέ και Κατσουράνης μοίραζαν και σκόραραν, ο Βύντρα με περίσσιο πάθος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με πάρα πολλές επελάσεις από τα δεξιά και ο Λάζαρος μόλις μπήκε στο παιχνίδι έδειξε την κλάση του, αλλάζοντας την ροή του ματς.
Επίσης, μου άρεσε πολύ ο Γκοβού που δείχνει ανεβασμένος και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα καταφέρει να βγάλει την ποιότητά του και να βοηθήσει την ομάδα μας.




Αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ήταν ο Σιμάο με τον Γκαρσία, αφού ο πρώτος έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο άλλος δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Οι απουσίες των Ζιλμπέρτο και Μπούμσονγκ ήταν αισθητές και αποδεικνύουν ακόμη μία φορά πόσο σημαντικοί είναι για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Μπράβο σε όλη την ομάδα για το πάθος τους... ελπίζω να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.



Μέτοχοι - Αμέτοχοι


Κατά την γνώμη μου, το πρωτάθλημα έχει χαθεί από καιρό και όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για λόγους που αφορούν το παρασκήνιο και τις διοικητικές μαλακίες όλων τον μετόχων, οι οποίοι από το καλοκαίρι και μετά, κάνουν τα πάντα για να διαλυθεί η ομάδα και να χαρίσουν το πρωτάθλημα στους απογόνους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει και καταλαβαίνει πλέον…



Υ.Γ1: Μήπως το ντου του Καπετάνιου είναι ένα μήνυμα προς όλους, ότι η οικογένεια επιστρέφει (αν υποθέσουμε ότι είχε φύγει ποτέ!) και βγαίνει μπροστά για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση το καλοκαίρι;
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς γίνεται τόσα και τόσα χρονιά ο Παναθηναϊκός να γίνεται σάκος του μποξ από τους Αρδ και ποτέ κανείς από την οικογένεια να μην έχει αντιδράσει... και ξαφνικά μετά από την ανακοίνωση του Πολέμη, ο Καπετάν-Γιωργής θυμήθηκε ότι οι Αρδ κάνουν πόλεμο στον Παναθηναϊκό(!)

Τόσα χρόνια δεν ενοχλούνταν; Δεν ξέρω, απλά μια σκέψη κάνω, αδέλφια.

Πάντως, συνεχίζω να πιστεύω όλο και πιο έντονα ότι από το συλλαλητήριο και έπειτα, τίποτα δεν είναι τυχαίο στον Παναθηναϊκό μας.



Υ.Γ.2: Τελικα αφού ούτε ο Πολέμης θέλει να βγει μπροστά, ας αναλάβει ως πρόεδρος ο Φίκος. Το έχει ξανακάνει άλλωστε.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα γιατί έτσι όπως την πάνε την δουλειά όλοι αυτοί, στο τέλος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο αγανακτισμένος κόσμος του Παναθηναϊκού και δεν θα γλιτώσει κανένας τους.

Είναι καιρός ν' αναλάβετε τις ευθύνες σας και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού μας.
Αν φοράτε παντελόνια βγείτε και πείτε την αλήθεια στον κόσμο - το απαιτεί η ιστορία του Παναθηναϊκού.
Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε γιατί η δύναμη του κόσμου κάποια στιγμή θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της από την αγανάκτηση που νιώθει.


Ο Παναθηναϊκός δεν είναι παιχνίδι κανενός, πάρτε το χαμπάρι ρε γαμώτο!!!


11 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    η ομαδα εδειξε @@ κ το γυρισε..η μαλλον Ο ΣΙΣΕ το γυρισε..παικτουρα κ τον θελω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μαζι μας..

    για τους βαρδινογιαννηδες δεν ξερω..λες να επιστρεφουν ε?εγω το βλεπω δυσκολο αδελφε..βεβαια ειναι εντελως ανεξηγητη η σημερινη επανεμφανιση του γιωργου βαρδινογιαννη...
    τι να πω,εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας σε αυτη την ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +13, αδελφε
    γαμησετα ουτως ή αλλως δικοι του ανθρωποι ειναι αυτοι που κρατουν τις τυχες τις ομαδας μας(Γοντικας, φρειτας, βεκρης), οποτε και στο μελλον ολα ειναι πιθανα!!!
    σημασια δεν εχει να βρουμε προεδρο, αλλα ιδιοκτητη, παναθηναικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω αδελφε αλλα ελα που κανενας δεν παιρνει τις μετοχες που χαριζει..
    εγω εχω πει:ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ στα προτυπα της μπαρτσα θα δουμε προκοπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ Μ' ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 8ο ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΝΑ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ)ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ -5 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΗΓΑΝΟ Μ' ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑ...ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ;;;;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΠΑΝΤΩΣ,ΕΣΧΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΟΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:ΔΕΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΤΡΟΥΜΠΑ...
    +AΠΕΙΡΟ ΑΔΕΛΦΕ EL LOCO0 ΓΙΑ ΤΟ ΥΓ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. loco..vaggos edw..xsereis polu kala oti aspazomai ka8e ar8ro sou..alla 8a sou kanw antipoliteusi me to lefteri...xsereis esy..axxaxaxaxxaxxaxaaxxa..synexise dynamika etsi..xwsta..aaaaaa ki'o CISSE de feugei..8a ton kratisei o laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο το μετοχοι-αμετοχοι νομιζω οτι αλα αποτυπωνει ολη την ουσια του προβληματος!
    και μή χειροτερα!
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. loco..vaggos..oso file den yparxei enas na kuvernisei to ploio kai mpainoun 5 gia n'apofasisoun an to timoni prepei na paei aristera h" dexsia..enw prepei na paei eu8eia..auta 8a'xoume..mi psaxnoume fantasmata..episis 8elw na pw kati..pou mporei na parexsigi8w apo pollous,alla prepei na stamatisei o cisse na vrizei tous sympaixtes tou se ka8e la8os mpalia pou tou ginetai..giati exei antiktypo kairo me ton kairo..prwti xronia logw en8ousiasmou kai kapsas gia to prwta8lima de fanike twra omws arxizei..toulaxiston sta matia mou na ginetai ais8ito..pros 8eou oute kan vazw to cisse gia amfisvitisi paiktika..alla sa symperifora..nomizw pws upervalei merikes fores..kai to kanei syxna..kapoia stigmi 8a ton grafoun sta paparia tous opws kai arxizei na symvainei..ki'auto exei san apotelesma na xanei i omada mas..pera apo to louki pou exei mpei i omada dioikitika loipon yparxoun kai kanones pou prepei na tirountai se mia omada..gia na legetai OMADA!!! de xserw an eimai upervolikos ..isws na ftaiei ki'i itta..aplws anefera kapoies leptomereies pou kata tin proswpiki mou gnwmi mporei na simainoun polla alla kai tipota tautoxrona..auta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα laplace
    εταιρια λαικης βασης για να γινουμε θα πρεπει εμεις πρωτα ενωμενοι να οδηγησουμε την κατασταση προς τα εκει και οχι να περιμενουμε ποτε αυτοι θ΄αποφασισουν να φυγουν απο τον Παναθηναικο.
    Ο Παναθηναικος ανηκει στον λαο του και πρεπει να γινει και στην πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα rallakia13
    αν και η ομαδα δειχνει σημαδια βελτιωσης δεν πιστευω οτι θα παρουμε το πρωταθλημα. οχι γιατι δεν μπορουμε αλλα γιατι αυτοι που εχουν την ομαδα μας δεν θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα vaggo
    οπως ξερεις μου αρεσει η αντιπολιτευση αλλα ολα εχουν παρει τον δρομο τους. Το καλοκαιρι δεν θα φυγει μονο ο Σισσε, αλλα και οι υπολοιποι δυστηχως... οι εποχες της μιζεριας ξαναγυρισαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα μπακαλιαρινα μου
    +13 και φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: