Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ζεσουάλδο... Πεσέιρο του Κώστα Γκόντζου και οι μισές αλήθειες



Ισοπέδωση κάθε έννοιας λογικής από τον μετρ της προπαγάνδας Κώστα Γκόντζο...

Όταν η ιστορία γράφεται με ψέματα, απλώς για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα που βολεύει. Η λογική με την οποία λειτουργεί η εφημερίδα Derby News και ο εκδότης της Κώστας Γκόντζος πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια προπαγάνδας.

Αυτός ο κακός Ζεσουάλδο Φερέιρα πήγε να… κάψει τον Χάρη Μαυρία, αφού επί των ημερών του «έφαγε το μαύρο σκοτάδι» το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μισές αλήθειες και ψέματα για να δημιουργήσει μία εικονική πραγματικότητα, μία αλλοιωμένη ιστορία στα μέτρα του.

Ξεχνάει ο Κώστας Γκόντζος να αναφέρει πως ο Φερέιρα είναι που εμπιστεύτηκε και έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μαυρία, χάρις στον οποίο οφείλει την ποδοσφαιρική του εκτόξευση. 27 συμμετοχές σε ηλικία μόλις 17 ετών μέτρησε την περυσινή σεζόν ο παίκτης, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα ματς (13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10 στην Ευρώπη).

Προφανώς και θα ήθελε ο εκδότης της αντι-Παναθηναϊκής εφημερίδας Derby και παρουσιαστής πια τηλεοπτικής εκπομπής στο πρώην TV Magic, να φέρει τον Φερέιρα στα μέτρα του μέγα σοφού προπονητή Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος λίγο έλειψε να κάψει μια και καλή τον Σωτήρη Νίνη. Ξεχνάει ο Κώστας Γκόντζος πως επί Πεσέιρο ο «Σωτηράκης» παραλίγο να ξεχάσει το ποδόσφαιρο, αφού την περίοδο 2007-08, μέχρι και τον Απρίλιο, είχε αγωνιστεί 4 φορές για 77 ολόκληρα λεπτά… συνολικά, και 9 φορές σε όλη την σεζόν.

Το σημερινό, γεμάτο κακία και ψέματα παραλήρημα του τηλεοπτικού πλέον σταρ (που υποστηρίζει -από την καρέκλα που έγινε γνωστός ο Τάκης Τσουκαλάς- πως ο ΟΣΦΠ αδικούνταν από την διαιτησία στα πέτρινα χρόνια του) έχει και συνέχεια. Στο ρεπερτόριο μπαίνει και ο Ορέστης Καρνέζης.

Τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού ισχυρίζεται πως… κάποιοι (έτσι αόριστα, όπως πάντα) πίεζαν επί δύο καλοκαίρια να φύγει. Ξεχνάει φυσικά να αναφέρει ότι αν δεν υπήρχε στο Τριφύλλι ο Φερέιρα, στον οποίο ο ίδιος έκανε συστηματικό πόλεμο, ο Καρνέζης θα είχε καεί προ πολλού. Ποιος εμπιστεύτηκε τον Καρνέζη μετά την γκέλα με την ΑΕΚ και ποιον τον εμπιστεύτηκε ξανά μετά και την αποβολή στον Ατρόμητο; Ο Φερέιρα. Αλλά μην περιμένετε να τα διαβάσετε αυτά από τον Κώστα Γκόντζο. Αυτός άλλωστε,  γράφει μόνο... αλήθειες.

Και συνεχίζει το ρεσιτάλ προπαγάνδας, μισής αλήθειας και ψεμάτων:

Γράφει για το περυσινό πρωτάθλημα πως το έκανε ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα δύο φορές δώρο στον ΟΣΦΠ. Κρύβει, ωστόσο, τα στησίματα που δέχθηκε η ομάδα εντός και εκτός γηπέδων, επειδή ο μεγαλομέτοχος είχε αποφασίσει τη διάλυσή της, και ξεχνάει εντέχνως να γράψει για τις αποφάσεις του τότε προέδρου Δημήτρη Γόντικα που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί ο τίτλος.


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: