Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι ξέχασαν οι (δήθεν) αντικειμενικοί...



Μέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός (10%) είναι ο Λαυρεντιάδης, κάτι που επιδεικτικά ξεχνάνε τα ίδια ΜΜΕ που ολημερίς ασχολούνται με τους μετόχους της τάξεως του 10% στον Παναθηναϊκό...

 
Πανικός στο «αντικειμενικό» στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι δήθεν ουδέτερες εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τη σύλληψη του ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το γυρνάνε στο τσάμικο.

Τα ίδια media που από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με τους μετόχους του 10% και του 5% του Παναθηναϊκού (Βγενόπουλος, Πατέρας) και προσπαθούν να πείσουν με επιχειρήματα δημοτικού πως οι μικρομέτοχοι είναι που διέλυσαν το Τριφύλλι (αφήνοντας πάντα εκτός κάδρου τον μεγαλομέτοχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο μοναδικός υπεύθυνος), ξαφνικά ξεχνάνε πως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατέχει το 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι, οι ίδιες εφημερίδες, οι ίδιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι ίδιες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το 10% του Παναθηναϊκού, ράβουν το στόμα για το νέο σκάνδαλο παράγοντα της ομάδας του Πειραιά και ακολουθούν πιστά τη γραμμή που ταξιδεύει με ρυθμούς πολυβόλου από την πλατεία Αλεξάνδρας.

Δεν αναφέρει κανένας τους πως ο Λαυρεντιάδης που είναι προφυλακισμένος και βρίσκεται έγκλειστος σε δωμάτιο νοσοκομείου με το… κόλπο της ασθένειας, είναι μέτοχος του ΟΣΦΠ.




Η «γραμμή» που... πουλάει λέει πως κερδισμένος από όλη την ιστορία θα βγει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης που θα αγοράσει το ποσοστό του Λαυρεντιάδη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αυτό τους δίνουν, αυτό γράφουν!

Όσον αφορά τον Μαρινάκη… ε, μην περιμένει κανείς από τα ίδια ΜΜΕ να αναφέρουν ποτέ πως του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη έπειτα από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και πως μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει σε εισαγγελέα!


Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: