Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

H ομάδα του λιμανιού και της… φυλακής!



Κάγκελα παντού... Επάνω ο Λαυρεντιάδης (αριστερά) με τον Γκαγκάτση και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Κάτω ο ΟΣΦΠ και τα... ριγέ με τους φυλακισμένους Σαλιαρέλη και «Τάμπυ» Κοσκωτά!

Στο δρόμο που χάραξαν Κοσκωτάς και Σαλιαρέλης ο μέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λαυρέντης Λαυρεντιάδης...


«Δώρο» για τον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ Βαγγέλη Μαρινάκη μοιάζει η σύλληψη για σειρά κακουργηματικών πράξεων του εκ των ιδιοκτητών του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου αναμένεται να εξαγοράσει το υπόλοιπο 50% που ανήκει στον φυλακισμένο μέτοχο της ΠΑΕ.

Όπως φαίνεται από δημοσιεύματα του Τύπου ο προφυλακισμένος Λαυρεντιάδης εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του το 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτός από το 50% του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η «φωτοβολίδα» που λέγεται Λαυρεντιάδης έσκασε, όπως πριν από δυόμισι δεκαετίες εκείνη του Γιώργου Κοσκωτά και λίγο νωρίτερα εκείνη του «βασιλιά των ρουμπινιών» Αργύρη Σαλιαρέλη. Ακόμη δύο μεγαλομετόχων του Ολυμπιακού που ξόδευαν κλεμμένα χρήματα για χάρη της ομάδας του λιμανιού.

Όπως εκείνοι και πιθανώς κάποιοι που αποδείχθηκαν πιο ισχυροί απ’ τις ελληνικές κυβερνήσεις και μολονότι όλοι υποπτεύονται τι έχουν πράξει, ουδείς τολμά να τους ακουμπήσει, έτσι κι ο Λαυρεντιάδης ακολούθησε την ίδια συνταγή στην πορεία της επιχειρηματικής ανόδου του, μια συνταγή που συμπεριλαμβάνει και την εμπλοκή του Ολυμπιακού.




Της ομάδας που εκτός από τα περισσότερα στιγματισμένα πρωταθλήματα, έχει τους περισσότερους καταδικασμένους παράγοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενημερωτικό δελτίο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2010 όταν και μπήκε σ’ αυτήν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκδόθηκε από την «αμαρτωλή» Proton Bank…

Βέβαια, μην περιμένετε να διαβάστε από τα... υποδουλωμένα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και στα δήθεν «πράσινα» ότι ο προφυλακισμένος Λαυρεντιάδης, ο οποίος με το «κόλπο» της ασθένειας είναι έγκλειστος σε δωμάτιο νοσοκομείου, είναι μέτοχος του Ολυμπιακού. Κάνει «τζιζ»...

Οι «αντικειμενικοί» έχουν άλλες δουλειές. Πιο σοβαρές. Να καθαρογράψουν για παράδειγμα το mail που καταφθάνει απ' τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας με την επίσημη «γραμμή», να κάνουν κριτική στον κάθε Φερέιρα και φυσικά να αναλύσουν τα οικονομικά όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας πλην του αγαπημένου τους παιδιού.

Οσο για τις δήθεν «πράσινες»; Αυτές έχουν τους δικούς τους «καημούς»...


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: