Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Στα δικαστήρια ο Γκόντζος το άνγρο της παρακής



Ρεσιτάλ υποκρισίας! Ο επαναστάτης Γκόντζος τα βάζει με όσους τον στοχοποιούν από τις θύρες των οργανωμένων και κατηγορεί για συνενοχή τον Γιάννη Αλαφούζο...


ΟΚ, πλέον εξηγούνται τα τραγικά –σχεδόν καθημερινά- λάθη στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Derby και οφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη που τα στηλιτεύσαμε κατά το παρελθόν.

Είναι φανερό πως ο όποιος διορθωτής υπάρχει στην εφημερίδα των 400 φύλλων σε Αθήνα και Πειραιά ξοδεύει όλο το χρόνο του στη διόρθωση των κειμένων του Κώστα Γκόντζου και δεν του περισσεύει χρόνος για να ελέγξει το πρωτοσέλιδο. Ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε και ζητάμε συγγνώμη για την μέχρι τώρα στάση μας.

Ας αφήσουμε όμως τα 23 ορθογραφικά-συντακτικά λάθη σε μία ανάρτηση λίγων σειρών και ας περάσουμε στην ουσία.

Έξαλλος είναι ο Κώστας Γκόντζος με μέλη του Φορέα των συνδέσμων της Θύρας 13 που θεωρεί πως τον στοχοποιούν και πως τον απειλούν ανοιχτά με πανό, και γι’ αυτό σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Εκδότης εφημερίδας είναι και ενοχλείται όταν πιστεύει πως υπάρχουν πρόσωπα που τον βάζουν στο στόχαστρό τους με υβριστικά συνθήματα τον ίδιο ή ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Αυτό που είναι κατακριτέο είναι ο διαχωρισμός της στοχοποίησης.

Όταν αυτή γίνεται προς όσους δεν συμπαθεί ο Γκόντζος... είναι επιθυμητή. Όταν γίνεται εναντίον του Βαρδινογιάννη, αγαπημένων ποδοσφαιριστών του Τζίγγερ ή κατά του ίδιου του Γκόντζου τότε έχουμε «αρρώστια, αλητεία και παρακή» και την «αυθύνη» την έχουν αυτοί που έφεραν την ομάδα σε αυτή την «κατλασταση».

Να μας συγχωρείτε αλλά αυτή η υποκρισία θυμίζει την περίφημη ανακοίνωση του συνδέσμου “Panathinaikos Fans” που από τη μία έλεγε πως στη θύρα τους απαγορεύονται οι βρισιές προς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και λίγο παρακάτω η ίδια ανακοίνωση στοχοποιούσε τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη!

Ο κάθε Γκόντζος αν θεωρεί πως τα συνθήματα κατά ποδοσφαιριστών, παραγόντων και δημοσιογράφων είναι κάτι το επιλήψιμο και φανερώνουν αρρώστια και… παρακή, τότε πρέπει να τηρεί την ίδια στάση για όλους.
•    Δεν γίνεται να μας ενοχλεί όταν τα ακούει ο Βύντρα, αλλά να κάνουμε «μόκο» όταν καθυβρίζεται ο Κατσουράνης ή ο Σεϊταρίδης.
•    Δεν γίνεται να μας ενοχλεί η κριτική προς τον Ρότσα, αλλά από τη θύρα των επισήμων να γίνεται πόλεμος κατά του Φερέιρα και να κάνουμε πως δεν ακούμε τίποτα.
•    Δεν γίνεται να θεωρούμε αρρώστια τη στοχοποίηση του Γκόντζου, αλλά ταυτόχρονα να πιστεύουμε πως είναι υγεία οι χυδαιότητες κατά του Βασιλαρά.
•    Δεν γίνεται να κατακρίνουμε τα συνθήματα και τα πανό κατά του Τζίγγερ, αλλά να χειροκροτούμε τα μπινελίκια κατά του Βγενόπουλου ή του Πατέρα ή του Αλαφούζου από τη θύρα των επισήμων.

Και προσοχή…

Στη μία περίπτωση μιλάμε για οργανωμένους -συνήθως- οπαδούς, το αίμα των οποίων βράζει και που -είτε μας ενοχλεί είτε όχι- το λεξιλόγιό τους περιλαμβάνει και ορισμένα «γαλλικά», όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά στα πέταλα όλων των γηπέδων.

Τι να πούμε όμως για τη δεύτερη περίπτωση; Για άτομα που υποτίθεται πως είναι… VIP; Για άτομα που βρίσκονται στη θύρα στην οποία αγόρασε δεκάδες εισιτήρια διαρκείας φέτος ο Γιάννης ο Βαρδινογιάννης; Για άτομα που ορισμένοι από αυτούς έχουν θητεύσει μέχρι και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και που τους τελευταίους μήνες ξεστομίζουν για παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας, όσα δεν έχουν ακουστεί ούτε από τον πιο φανατικό αντι-Παναθηναϊκό στον Πειραιά;

Αν ο Γκόντζος λοιπόν σκοπεύει να κινηθεί νομικά προς οργανωμένους και προς την διοίκηση, αλήθεια μας ενδιαφέρει η άποψή του για το πώς πρέπει να κινηθούν οι Βγενόπουλος, Πατέρας, Αλαφούζος, Βασιλαράς κατά προσώπων προς τις θύρες των επισήμων του ΟΑΚΑ...

Απολαύστε το ξέσπασμα του Γκόντζου μέσω της σελίδας του στο Facebook:

Αρρωστια, παρακή, αλητεία και προπάντων ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Αυτή είναι πια η εικόνα όσων έφεραν τον Παναθηναϊκό σ' αυτό το σημείο.

Το ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός έγιναν πια και ε την βούλα άνγρο της αλητείας αποκομένος από τον κόσμο του καταδικασένος πλέον να παίζει εν μέσω διοικοπυντων και 150 αληταράδων.

Ο Αλαφούζος μετά και τα σημερινά δεν πορεί να κρύβευαι. Έχει άμεση αυθύνη όχι για την κατλασταση στην ομάδα, αλλά για την επισημοποίηση της αλητείας από την στιγή που έχει ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλο αυτό το συνοθύλευμα που βρίζει και απειλε'ί τους πάντες.

Και μπορει τα μπινελίκια οι βρισιές και οι απειλές σε βάρος ου απ' αυτούς, να θεωρούνται γαλόνια έτσι όπως είναι ο Παναθηναϊκός σήερα, προσωπικά όμως δεν μπορώ να το ανεχθώ άλλο.

Ούθτε ο Φορέας είναι ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ούτε ο υπεύθυνος ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ είναι ανώνυμος, ούτε η ΠΑΕ που δίνει επίσημα εισιτήρια σαν ΔΣ είναι ανώνυμη. Και η ηγεσία του Φορέα είναι επώνυμη και ο υπεύθυνος συνδέσμων και το ΔΣ είναι επώνυμοι.

Από την στιγμή που υβρίζονται χυδαία άνθρωποι και απειλούνται πια ανοιχτά και με πανώ η σωματική ακεραιότητα και η ζωή τους, ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, από αύριο θα κινηθώ και ΝΟΜΙΚΑ.
Αυτ'α προς το παρόν, τα υπόλοιπα δεν θέλω καν να τα σχολιάσω. Αυτόν τον Παναθηναϊκό ήθελαν, αυτόν έφτιαξαν.

Πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Πρόσθεσε το banner του Green Voice 13 στο site σου: